Moteris padavė į teismą internetinių pažinčių portalą, kuriam brangiai sumokėjo, tačiau svajonių vyro nerado

Išsiskyrusi Londono gyventoja padavė į teismą internetinių pažinčių portalą, kuriam brangiai sumokėjo už narystę, tačiau svajonių vyro nerado.

zeenews nuotr.

Prestižiniame Londono Belgravios kvartale gyvenanti 47 metų Tereza Burki viename pažinčių portale užsiregistravo, kai po skyrybų liko viena su 3 vaikais.

Turtingiesiems skirtoje svetainėje už narystę teko sumokėti 12,6 tūkst. svarų sterlingų. Tai padariusi pasiturinti moteris pasiskelbė, jog ieško vyro, kuris turi bent kelis namus ir būtų pasiryžęs su ja susilaukti dar vieno vaiko.

Iš Olandijos kilusi ir Londono Sičio kompanijoje dirbanti T. Burki buvo įsitikinusi, kad jai pavyks rasti tokį vyrą. Tačiau moters lūkesčiams nebuvo lemta išsipildyti – neatsirado nė vieno, kuris būtų susižavėjęs jos įsivaizduojama ateities vizija.

Tuomet T. Burki ėmėsi veiksmų – ji apkaltino interneto pažinčių portalą sukčiavimu ir paprašė grąžinti narystės mokestį, o kai šis reikalavimas nebuvo įvykdytas, kreipėsi į teismą. Savo ieškinį ji argumentavo portale skelbiamais pažadais – portalas esą žada šimtaprocentinį tinkamo partnerio suradimą.

„Neturėtumėte prižadėti to žmonėms, kurie yra jautrūs, įkopę į penktą dešimtį ir ieškantys svajonių partnerio“, – sakė ji.

Bandydamas išaiškinti šį ginčą ir ieškinio esmę teisėjas Julianas Knowlesas nevengė ironijos ir priminė citatą iš garsiosios britų grupės „The Beatles“ dainos „Negali nupirkti man meilės“ („Can’t Buy Me Love“).

„Per daug nesirūpinu dėl pinigų, pinigai man meilės nenupirks“, – citavo kūrinį teisėjas. – Moteris yra nepatenkinta suteiktų paslaugų kokybe, jaučiasi suklaidinta, apgauta, nusivylusi, liūdna ir nelaiminga.“

Nors ginčas kilo 2015 m., byla teisme bus pradėta nagrinėti tik kitą mėnesį.

tiesa.com inf.

Moteris teismas pažinčiųportalas pinigai narystė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938