Buvęs komunalininkų vadovas išlydėtas dėkojant už ilgametį darbą

Trečiadienį Palangos miesto savivaldybės administracijoje atsisveikinta su ilgamečiu UAB „Palangos komunalinis ūkis“ vadovu Konstantinu Skierumi. Jam visų palangiškių ir šventojiškių vardu už nuoširdų darbą, dėmesį miestui dėkojo Palangos meras Šarūnas Vaitkus, administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė ir bendrovės stebėtojų tarybos pirmininkas Mindaugas Skritulskas.

„Dirbau, vadovaujant net šešiems merams, tačiau didžiausią įspūdį paliko Š. Vaitkus“, – atsisveikindamas kalbėjo K. Skierus. Nuotaraukoje – su Palangos vadovu Š.Vaitkumi. „V.P.“ nuotr.

Skambėjo padėkos žodžiai

Meras, tardamas padėkos žodžius, lenkė galvą prieš ilgametį strategiškai svarbios visiems kurorto gyventojams įmonės vadovą. Jis dėkojo K.Skierui už tai, kad vadovas itin rūpinosi miesto tvarkymu ir priežiūra, jam rūpėjo kaip nupjauta kiekviena žolelė, operatyviai reaguodavo į kiekvieną skambutį, paklausimą, pastabą, ir visai nesvarbu, ar skambinta būdavo dieną, ar naktį.

Dvylikos metų darbo patirtis Palangai neliko nepastebėta. Palangos miesto savivaldybės administracijos direktorė A. Kilijonienė linkėjo sveikatos, svajonių išsipildymo. Stebėtojų tarybos vardu padėkos žodžius tarė ir M.Skritulskas. Jis dėkojo už pokyčius, ilgametį vadovavimą, praplėstą paslaugų spektrą ir už tai, kad Palangoje išaugo nauja moderni autobusų stotis, kuri iš esmės pakeitė miesto veidą.

Kad Palangą pamiltų visa Lietuva

Atsisveikindamas K. Skierus minėjo, jog yra akimirkų, kurios ilgam  neišdyla iš atminties, o dirbant Palangai kartu su politikais, Savivaldybės administracijos vadovais prabėgo gražiausi, o kartu ir įsimintiniausi gyvenimo metai. Ilgametė darbo patirtis jam priminė studijų laikus – gražias akimirkas, o kartu ir sunkų darbą prieš sesijas, darbą ne tik dienomis, bet, kai reikia, ir naktimis. Jis dėkojo visiems už supratingumą, palaikymą, pagalbą.

„Dirbau, vadovaujant net šešiems merams, tačiau didžiausią įspūdį paliko Š. Vaitkus, kuris atėjo vadovauti miestui su šūkiu „Kad Palangą pamiltų visa Lietuva“. Šiam jauno politiko devizui pritariau visu 90 procentų, juo stengiausi vadovautis ir savo darbe, ir išėjęs stengsiuosi nepamiršti iki kol būsiu šioje žemėje“, – kalbėjo K. Skierus.

Ilgamečiam vadovui – simbolinė dovana

Atsiprašydamas, kad jam tenka trauktis iš pareigų, K.Skierus akcentavo, kad gyvenime būna akimirkų, kuomet žmogui reikia apsispręsti, kuriuo keliu pasukti. Jis minėjo pasirinkęs sielos ramybę, o savo vietą užleisiantis jaunesniems.

Buvusiam „Palangos komunalinio ūkio“ vadovui įteikta simbolinė atsisveikinimo dovana – mėlynos spalvos bičių avilys. Mėlynas, kad primintų Palangą, o avilys simbolizuoja didžiulį triūsą, nenuilstamą darbą. 

„V.P.“ inf.

Exchange Rates
USD 0,937