Tradicijų nelaužantis Egidijus Dragūnas vėl nudžiugins vaikus iš globos namų

Šįmet grupė SEL ir jos lyderis kaip niekada dosnūs tiems, kuriems labiausiai reikia dėmesio, rūpesčio ir dovanų.

Egidijus Dragūnas. R.Danisevičiaus nuotr. 

Anksčiau informavęs, kad aukos pinigų krūties vėžiu sergančioms moterims, Egidijus Dragūnas pradžiugins ir Vakarų regionų globos namuose augančius vaikus.

„Kodėl turėčiau laužyti tradiciją, kuri yra labai gera ir suteikia pozityvių emocijų vaikams?“ – klausė SEL lyderis.

„Kviečiu susisiekti su mano komanda vaikų globos namų, kurie yra Vakarų Lietuvoje, atstovus. SEL koncerte Klaipėdoje nemokamai apsilankys šimtai mažųjų SEL gerbėjų, aš tai garantuoju“, - informavo E.Dragūnas.

SEL grandiozinio šou pajūryje, liepos 7-ąją vyksiančio Klaipėdos vasaros estradoje, organizatoriai kviečia vaikų globos namų atstovus parašyti adresu [email protected] ir nurodyti, kiek vaikų ir juos lydinčių asmenų norėtų apsilankyti koncerte. Su interesantais susisieks SEL atstovas ir suderins detales.

Kasmet savo koncertuose SEL maždaug 1000 kvietimų padovanoja mažiesiems savo gerbėjams, kurie neturi finansinių galimybių įsigyti bilietų.

Be to, šįmet E.Dragūnas ėmesi naujos labdaringos iniciatyvos. Dalį už koncertą gautų pajamų jis paskirs sunkia liga sergančioms moterims. SEL lyderis jau susitarė su viena organizacija, kuri rūpinasi krūties vėžiu sergančiomis merginomis ir moterimis. 

Lrytas inf.

Dragūnas Sel vaikai koncertas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936