Po pertraukos A lyga grįžta į Palangą, pirmieji varžovai – čempionų titulą ginanti „Sūduva“

Po tarptautinės rinktinių pertraukos į savo komandas grįžę futbolininkai gali ir toliau sėkmingai ruoštis besitęsiančiam Lietuvos A lygos sezonui. Apie 3 savaites trukusi pertrauka kai kuriems klubams buvo labai reikalinga, o kai kuriems galbūt tai šiek tiek kišo koją įgaunant pagreitį čempionate. Nemažai A lygos futbolininkų buvo pakviesti į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę, o taip pat savojo šanso sulaukė ir jaunimas, kai ne vienas futbolininkas atstovavo ir jaunimo rinktinėms.

Po pertraukos A lyga grįžta į Palangą, pirmieji varžovai – čempionų titulą ginanti „Sūduva“, nuotrauka-1

ReAl moments nuotr.

Kaip bebūtų, rinktinių stovyklos jau baigėsi, todėl dabar A lygos žaidėjai ir klubai koncentruojasi ties šalies čempionatu. FK „Palanga“ jau šiandien sužais 16 turo A lygos rungtynes su dabartiniais lygos čempionais Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkais. Marijampoliečiai šiais metais taip pat yra vienvaldžiai lygos lyderiai ir dar nebuvo pajutę pralaimėjimo kartėlio, todėl palangiškių treneris Valdas Trakys kalbėjo, kad galbūt pagaliau „Sūduva“ kluptelės ir tikisi, jog tai atsitiks būtent Palangoje.

„Palangos“ komanda treniruojasi pilnu pajėgumu, per pertrauką žaidėjai pailsėjo bei išsigydė mikro traumas. Nuotaikos komandoje geros ir visi nekantriai laukia vėl prasidėsiančio rungtynių ritmo. Tuo tarpu „Sūduvos“ klube įvyko keletas permainų komandos sudėtye kai klubą paliko vienas rezultatyviausių žaidėjų Josipas Tadičius. Taigi, suvalkiečiai šiandien bus šiek tiek nukraujavę, tačiau ne ką mažiau pavojingesni nei iki šiol.

„Palanga“ surinkusi 16 taškų dalijasi 5-6 vietomis su Kauno „Stumbro“ ekipa, kuri yra surinkusi tiek pat taškų. Palangiškiai puikiomis nuotaikomis iškeliavo į rinktinių pertrauką, nes namuose 3:1 nugalėjo „Jonavos“ klubą, todėl tikimasi, kad toks pakilimas duos naudos ir šiandieninėms rungtynėms.

Ar „Palanga“ šiandien pateiks sensaciją? Ar čempionai patirs pirmąjį pralaimėjimą, o gal jie bus neįveikiami? Į visus klausimus bus atsakyta šiandien 13:00 val. Palangos miesto stadione (Sporto g. 3). Laukiame visų palangiškių ir miesto svečių atvykstant!

 „V.P.“ inf.

Futbolas PlangosFutbolas FKpalanga Alyga LietuvosFutbolas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936