Talentingiausiems jauniesiems futbolininkams – stovykla su garsiais treneriais

Futbolo klubas „Palanga“ ir toliau tęsia bendradarbiavimą su viena geriausių futbolo organizacijų Olandijoje – kartu su Roterdamo „Feyenoord“ klubu liepos 9-14 dienomis trečius metus iš eilės rengs vaikų vasaros stovyklą, kurioje gali dalyvauti talentingiausi Lietuvos bei užsienio jaunieji futbolininkai.

Talentingiausiems jauniesiems futbolininkams – stovykla su garsiais treneriais, nuotrauka-1

Futbolo klubas „Palanga“ kartu su Roterdamo „Feyenoord“ liepos 9-14 dienomis trečius metus iš eilės rengs vaikų vasaros stovyklą. FK „Palanga“ nuotr.

Stovykloje kasmet dalyvauja daugiau nei 100 vaikų, todėl tokių skaičių siekiama sulaukti ir šiemet.  Kaip ir kasmet treniruotes ves profesionalūs Roterdamo „Feyenoord“ futbolo akademijos treneriai, kurių šiemet atvyksta trys. Jiems talkins ir „Palangos“ komandos strategų štabas.

Didžiausią talentą atskleidę vaikai turės galimybę išvykti į Olandiją, kur toliau tobulės ir futbolo subtilybių mokysis „Feyenoord“ akademijoje. Verta paminėti, kad kiekvienas stovykloje dalyvaujantis vaikas gaus originalią „Feyenoord“ klubo „Adidas“ sportinę aprangą.

Į stovyklą gali registruotis U7-U14 berniukų ir mergaičių amžiaus grupių dalyviai.

Roterdamo „Feyenoord“ futbolo akademija Olandijoje penktus metus buvo pripažinta kaip geriausia šalyje. Ši akademija kasmet į platesnius vandenis išleidžia puikiai parengtus ir perspektyvius jaunuosius talentus, kurie toliau sėkmingai rungtyniauja stipriausiose Pasaulio bei Europos lygose ir dalyvauja Pasaulio ar Europos čempionatuose. Roterdamo „Feyenoord“ futbolo akademiją yra baigę tokie žaidėjai kaip Robinas Van Persie ar Dirkas Kuyt.

Sėkmingas bendradarbiavimas tarp „Palangos“ ir „Feyenoord“ klubų tęsiasi ir toliau, o jau trečius metus iš eilės Lietuvoje gabiausių ir talentingiausių vaikų vėl dairysis šios srities profesionalai. Pernai stovykloje dalyvavo ir patirtimi su jaunimu dalijosi tokie Lietuvoje puikiai žinomi žmonės kaip Lietuvos vyrų rinktinės treneris Edgaras Jankauskas, Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius, ilgametis buvęs rinktinės narys Andrius Velička.

„V.P.“ inf.

Futbolas stovykla Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938