Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų

Šiandien Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnyba vykdė prevencinę policinę priemonę – Palangoje dėl galimai daromų pažeidimų važinėjant dviračiais, elektriniais paspirtukais, riedžiais.

Geranoriškas Klaipėdos VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnas vietoj baudos pasisiūlė parvesti senolę namo, pasirūpino ir jos dviračiu. Štai tokį vaizdą buvo galima matyti Vytauto gatvės namų kieme. "V.P." nuotr.

O štai Aldutė pakeliui namo parkrito Vytauto gatvės pradžioje. Ji gulėjo vidury gatvės, o šalia jos – dviratis.

Geranoriški pareigūnai pasigailėjo jau ne vieną nuobaudą turinčios senolės, atkėlė ją nuo gatvės. Šį kartą policininkai nebaudė moters. 

Vienas iš pareigūnų ramiai parlydėjo ponią Aldutę ir jos dviratį iki pat namų. Pasiekusi namus senolė, net rankas į viršų pakėlė iš džiaugsmo. O pastarosios brolis svarstė, ar liko dar pensijos pragyveno reikmėms. Aldutė rodė jam geltonus centus.

Moteris  labai dėkojo supratingiems pareigūnams ir džiaugėsi išvengusi baudos. 

Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-1 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-2 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-3 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-4 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-5 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-6 Dviratininkė Aldutė plojo iš džiaugsmo: vietoj baudos – pareigūno palydos iki pat namų , nuotrauka-7

„V.P.“ inf.

Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933