Festivalis „1000 saulių“ sutraukia ne tik sveikuolius

Šventojoje, rugpjūčio 11 d., nauju laiku ir naujoje vietoje, prie Žemaičių Alkos, jau trečia kartą vyks sveikatingumo, jogos ir meno festivalis „1000 saulių“. Festivalyje dalyvaus jaunimas, šeimos, aktyvaus laisvalaikio mėgėjai bei sporto profesionalai.

Organizatorių nuotr.

Renginyje bus galima išbandyti įvairias sveikatingumo terapijas, akių, hatha, aštanga jogos praktikas, kiniečių cigun pratimus ir kitas kūną bei protą stiprinančias veiklas, išklausyti vertingas paskaitas, apsilankyti sveikuolių mugėje. Taip pat veiks atskira vaikų erdvė, kurioje mažieji galės užsiimti kūrybinėmis ir sportinėmis veiklomis.

Kaip ir kiekvienais metais, 12 val. bus surengta saulės pasveikinimo mankšta. Saulės pasveikinimai tai jogos pratimai sušildantys kūną, parengs tolimesnėms sportinėms veikloms ar aktyviai dienai.

Festivalį bus užbaigtas gyvos muzikos garsais ir veganišku pikniku. „Kviesime paragauti ir atsinešti veganišką produktą ar patiekalą. Veganiškas - tai augalinis produktas, neturintis gyvulinės kilmės ingredientų savo sudėtyje“, - sako festivalio rengėjai.

Festivalyje dalyvaus netoli Šventosios gyvenantis vienuolis - mokytojas Svamis Suddhabrahmananda. Jis jau daugiau nei 50 metų užsiima meditacija, kviečia į atviras paskaitas, meditacijos vakarus savo įkurtame ašrame-šventykloje Drumuliuose.

Taip pat vienas iš festivalio svečių- gerai žinomas lektorius, konsultantas ir asmeninio efektyvumo treneris Darius Ražauskas. Jo paskaitose ir seminaruose linksmai ir betarpiškai pateikiama medžiaga padėjo tūkstančiams žmonių rasti naujus sprendimus savo gyvenimo iššūkiams.

Festivalį iš dalies finansuoja Palangos miesto savivaldybė, renginio organizatoriai - neformali jaunimo grupė „Saulė“ ir Palangos kultūros ir jaunimo centras.

„V.P.“ inf.

Festivalis 1000saulių joga menas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936