G. Surplys: Žemės ūkio ministerija į Kauną bus perkelta iki 2019 m. pabaigos

Žemės ūkio ministras Giedrius Surplys sako, kad Žemės ūkio ministeriją kartu su visomis pavaldžiomis įstaigomis perkelti į Kauną ketinama 2019 metų pabaigoje, todėl aktyviai ieškoma patalpų.

Edvard Blaževič nuotr.

Ministras susitiko su Kauno miesto meru Visvaldu Matijošaičiu bei aptarė tokio perkėlimo galimybes, teigiama ministerijos pranešime.

„Mes norime, kad ministerija dirbtų šiuolaikiškose, moderniose patalpose, pageidautina - kuo arčiau susisiekimo koridorių. Meras patikino, kad tokių biuro pastatų Kaune yra arba jie greitu metu bus baigti statyti. Ketiname nuomotis patalpas konkurso būdu ir tikrai manau, kad pasirinkimas bus nemažas“, - pranešime cituojamas žemės ūkio ministras.

Žemės ūkio ministras pabrėžia, kad svarbiausia yra suformuoti darbuotojams patrauklų pasiūlymą, atsižvelgti į jų poreikius.

Svarstoma darbuotojams kompensuoti kelionių į Kauną išlaidas, suteikti galimybę vaikus vesti į Kauno darželius ar mokyklas.

Skaičiuojama, kad reikia 10 tūkst. kv. metrų tam, kad Žemės ūkio ministerija ir jai pavaldžios įstaigos būtų iškeltos į Kauną.

ELTA primena, kad ketinimas perkelti Žemės ūkio ir Aplinkos ministerijas buvo minimas Vyriausybės programoje. Pradėjęs eiti pareigas naujasis žemės ūkio ministras apie šią idėją jau ėmė kalbėti užtikrintai.

ELTA

GiedriusSurplys ŽemėsŪkioMinisterija Perkėlimas Kaunas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928