Palangos moksleivės – finalinio teisės žinių konkurso „Temidė“ etapo prizininkės

Finaliniame Vilniuje vykusiame Lietuvos policijos organizuojamame teisės žinių konkurso „Temidė“ etape, kuriame varžėsi 10 geriausių, ankstesniuose etapuose nugalėjusių, moksleivių komandų, Klaipėdos apskričiai atstovavusios Palangos senosios gimnazijos moksleivės užėmė garbingą II vietą.

Palangos moksleivės – finalinio teisės žinių konkurso „Temidė“ etapo prizininkės, nuotrauka-1

Policijos departamento prie LR VRM ir Klaipėdos apskr. VPK  nuotr.

Kaip sakė merginas lydėjusi bendruomenės pareigūnė Inga Astrauskienė,palangiškės abiturientės ir viena su jomis komandoje dalyvavusi vienuoliktokė siekė maksimalaus rezultato, tačiau taškų skaičiumi palangiškes pralenkė ir konkurso nugalėtojais tapo Alytaus moksleiviai.

Šiais metais atnaujinto tradicinio konkurso formatą sudarė trys svarbiausios rungtys – „Protų mūšis“, „Pabėgimo kambarys“ ir orientavimosi varžybos, surengtos nuotykių žaidimo „Encounter“ pavyzdžiu.

Naujuoju konkurso formatu, kurį itin gerai įvertino jo dalyviai, policija siekia ne tik suteikti moksleiviams teisės ir su policijos veikla susijusių žinių bei skatinti jaunimo atsakingumą ir pilietiškumą, bet ir auginti sau lygiavertę pamainą.

Sveikiname konkurso dalyves su aukšta II vieta.

Policijos departamento prie LR VRM ir Klaipėdos apskr. VPK informacija

Temidė Palangossenosiosgimnazijosmoksleivės konkursas 2vieta
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936