„Palanga“ išvyksta į Panevėžį ir sieks perlipti šešioliktfinalio barjerą

Lietuvos futbolo A lygoje besivaržantis „Palangos“ klubas šiuo metu trumpam baigė kovas aukščiausioje šalies lygoje dėl 3 savaites truksiančios rinktinių pertraukos. Tačiau pertraukos pradžioje Lietuvoje bus žaidžiami LFF taurės antro etapo (šešioliktfinalio) rungtynės.

ReAlmoments nuotr.

Nuo antrojo taurės etapo į taurės kovas įsitraukia ir A lygos klubai, o tarp jų aišku ir FK „Palanga“. Burtai lėmė, kad šiandien palangiškiai išvyksta į Panevėžį, kur susitiks su puikiai pažįstama „Panevėžio“ ekipa.

„Palanga“ ir „Panevėžys“ nuo 2015 iki 2017 metų kartu rungtyniavo LFF I lygoje. Tris sezonus antroje pagal pajėgumą šalies lygoje rungtyniavusios komandos viena kitai yra žinomos. Kai kurie dabartiniai komandų žaidėjai varžėsi keletą metų I lygoje ir iki šiol atstovauja tiems patiems klubas, tačiau jau skirtingose lygose.

Šiuo metu sėkmingai I lygos pirmenybėse žygiuojantys aukštaičiai yra lygos lyderiai bei rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelė vietoje. Šį sezoną panevėžiečiai kelia ambicingus tikslus, yra surinkę pajėgią sudėtį bei sieks iškovoti I lygos trofėjų bei kitais metais pakilti į aukščiausią šalies futbolo lygą.

Panevėžiečius Aukštaitijos stadione palaiko ir gausus būrys sirgalių, todėl palangiškiams šiandien lengvos kovos tikėtis nereikėtų. Taip pat verta paminėti, kad taurės rungtynėse dažnai nutinka taip, jog žemesnės lygos komanda eliminuoja rungtynių favoritus.

Visgi palangiškiai nusileisti net neketina. Prieš rinktinių pertrauką buvo iškovota puiki pergalė A lygoje prieš „Jonavos“ ekipą, o kuo toliau tuo labiau Palangos futbolininkai demonstruoja geresnį žaidimą ir tarpusavio supratimą aikštelėje.

Nors šiandien 18 val. Panevėžio Aukštaitijos stadione susitiks skirtingų lygų ekipos, tačiau laukia atkakli kova ir laimėtojas čia bus tik vienas. Laimėjusi komanda keliauja į aštunfinalį, o pralaimėjusi – iškrenta iš LFF taurės turnyro.

„FKPalanga“ inf.

Futbolas FKPalanga LFFtaurėsturnyras
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92