S. Urbys pakviestas į nacionalinės vyrų rinktinės stovyklą, R. Šveikauskas – Lietuvos U-21 rinktinės sąraše

Gegužės 22 dieną Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas paskelbė sudėtį gegužės pabaigoje ir birželį  vyksiančioms Baltijos taurės varžyboms bei tarptautinėms kontrolinėms rungtynėms su Lenkija ir Iranu.

S. Urbys pakviestas į nacionalinės vyrų rinktinės stovyklą, R. Šveikauskas – Lietuvos U-21 rinktinės sąraše, nuotrauka-1

RealMoments nuotr.

Pirmą kartą į nacionalinės vyrų rinktinės stovyklą buvo pakviestas ir „Palangos“ klubo saugas Simonas Urbys. Energija, greičiu ir puikia kamuolio kontrole šį sezoną pasižyminti S. Urbys atkreipė rinktinės trenerio dėmesį ir sulaukė savojo šanso bei kvietimo išbandyti jėgas tarp pajėgiausių šalies futbolininkų.

Lietuvos rinktinė į stovyklą renkasi jau kitą pirmadienį, o gegužės 30 dieną pradės Baltijos taurės kovas rungtynėmis išvykoje su Estijos rinktine. Birželio 5 dieną E. Jankausko vadovaujama komanda sugrįš į Vilnių – LFF stadione rinktinė priims Latvijos nacionalinę komandą.

Po Baltijos taurės varžybų Lietuvos rinktinė išvyks į Maskvą, kur birželio 8 dieną susitiks su Iranu. Birželio 12 dieną lietuviai Varšuvoje susitiks su Lenkijos rinktine.

U-21 naujienos

Lietuvos jaunimo (U-21) rinktinės treneris Caritas Falchas penktadienį paskelbė žaidėjų sudėtį, kuri ruošis po dviejų metų sugrįžtančioms Baltijos taurės varžyboms.

FK „Palangos“ komandos narys Ričardas Šveikauskas jau tapo nuolatiniu Lietuvos jaunimo rinktinių nariu. Tvirtas palangiškių gynybos ramstis dar kartą sulaukė įvertinimo ir šį kartą R. Šveikauskas vėl buvo pakviestas į Lietuvos U-21 jaunimo rinktinę. Ši rinktinė gegužės 29 dieną Baltijos taurės turnyre svečiuose susitiks su Estijos rinktine, o birželio 4-ąją Gargžduose surems ginklus su Latvija.

FkPalanga.lt

Futbolas nacionalinėvyrųrinktinė stovykla pakvietimas FKPalanga saugas SimonasUrbys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936