Paviešintas slaptas O. Pikul vaizdo įrašas iš jos atostogų Kipre

Laida „Ant bangos“ gavo slapta filmuotą vaizdo įrašą iš dainininkės Oksanos Pikul (34) atostogų Kipre. Slapta filmuotame vaizdo įraše įamžinta garsi moteris ir ją lydintis vyras, kurie drauge su keletu lagaminu keliauja į prabangų viešbutį. Pasak krepšininko Simo Jasaičio (36) advokato Alberto Bandžiaus, dainininkės atostogos Kipro lietuvių buvo aptarinėjamos nuo pirmos kelionės dienos.

Oksana Pikul su verslininku Vaidu.

„Aš susisiekiau su ten gyvenančiais kolegomis tam, kad įsitikinčiau ir patvirtinčiau savo įtarimus, kad ponia Oksana Pikul ten ilsisi ne su drauge. Vėliau socialiniame tinkle „Facebook“ vienoje grupėje ėmė sklisti kalbos, kad Simo Jasaičio žmona dienas leidžia ne viena. Tuomet, kad mano kalbos neliktų vien kalbomis, nusprendžiau pats nuvykti į oro uostą ir savo akimis įsitikinti, kad Oksana Pikul grįš ne viena. Aš esu teisininkas, tad vien žodžiais svaidytis negaliu. Turiu patikrinti faktus. Dabar galiu sakyti, kad pats savo akimis mačiau tą, ką mačiau“, - laidoje „Ant bangos“ pasakos A. Bandžius.

Kipre gyvenantys lietuviai taip pat ėmė persekioti garsią dainininkę. Oksanos Pikul nuotraukos su vyriškiu ėmė sklisti spaudoje. O šiltuose kraštuose atostogaujantys tautiečiai garsiai svarstė, kas tas paslaptingasis O. Pikul palydovas. Kaip vėliau paaiškėjo, tai verslininkas Vaidas A. Pasak internautų, būtent su juo žinoma moteris yra užfiksuota ir slapta filmuotame vaizdo įraše.

Sensacinga populiariausių naujienų dešimtuko laida „Ant bangos“ – nuo šiol trečiadieniais ir ketvirtadieniais 21:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„V.P.“ inf.

MEILĖ NUOSKAUDA OKSANAPIKUL-JASAITIENĖ SIMASJASAITIS
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937