Karališkos princo Harry ir Meghan Markle vestuvės: žiūrėkite tiesiogiai

Ilgai laukta diena pagaliau išaušo – pramuštgalvis britų princas Harry (33 m.) pagaliau sutiko savo gyvenimo moterį, ir šį šeštadienį ji taps jo žmona: Vindzoro rūmuose jis tuokiasi su amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.). Šios vestuvės – ir istorinės, mat pirmą kartą į britų karališkąją šeimą įsilieja afroamerikiečių rasės atstovas.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Žiūrėkime šį istorinį įvykį drauge. Šurmulys dėl karališkųjų vestuvių netilo visą pastarąjį pusmetį – nuo tada, kai Kensingtono rūmai pranešė apie Harry ir Meghan sužadėtuves.

Didžioji vestuvių diena išaušo kaip užsakyta – Berkšyro grafystėje, kur yra Vindzoro rūmai, šviečia saulė, nematyti jokio debesėlio ir džiugina maloni maždaug 20 laipsnių šiluma. Tiesiog tobulas variantas kiekvienai besituokiančiai porai, juo labiau, kai vestuvės pritraukia tūkstančius smalsuolių ir dar milijardus, kurie žada stebėti jas per televiziją ar internetu.

Tiesioginė karališkų vestuvių transliacija youtube ABC NEWS kanale :

Karališkosvestuvės britųprincasHarry aktorė MeghanMarkle Vindzororūmai PrincasHarry MeghanMarkle karališkojišeima Karališkosiosvestuvės DidžiojiBritanija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92