„Palanga“ paskutinėse antrojo rato rungtynėse namuose priims „Stumbrą“

Paskutinis A lygos antrojo rato turas prasidės rungtynėmis Palangoje, kur „Palanga“ Palangos miesto stadione priims pirmajame rate išvykoje 1:0 įveiktą Kauno „Stumbrą“.

fcstumbras.lt nuotr.

„Stumbras“ ir „Palanga“ šiuo metu yra turnyrinės lentelės kaimynės ir yra surinkusios po lygiai taškų – 13. Tokie skaičiai lemia, kad šios ekipos tarpusavyje dalinasi 6-7 vietas turnyrinėje lentelėje, todėl artėjantis susitikimas tarp palangiškių ir kauniečių žada būti kovingas, kadangi ekipos norės aplenkti viena kitą ir pakilti aukštyn.

FK „Palanga“ paskutiniame susitikime išvykoje su „Kauno Žalgiriu“ sužaidė nerezultatyviomis lygiosiomis 0:0 ir pasidalino po tašką. „Kauno Žalgiris“ turi vos vienu tašku daugiau nuo kol kas atsiliekančių „Palangos“ ir „Stumbro“. Taigi gegužės 16 d. įvyksiančios rungtynės Palangoje įneš tik dar daugiau intrigos, nes pergalės atveju palangiškiai galėtų pakilti į 5-ąją vietą.

Tuo tarpu Kauno „Stumbrui“ praėjusio turo A lygos rungtynės buvo pergalingos. Kauniečiai išvykoje Jonavoje rezultatu 2:0 įveikė sunkiai raktą į pergales randantį „Jonavos“ klubą.

Kaip minėjo palangiškių treneris Valdas Trakys, jau po truputį pradėjo ryškėti kontūrai, tarp kokių komandų vyks pagrindinė dvikova turnyrinėje lentelėje šiame sezone. Treneris turėjo omenyje, kad pagrindiniai varžovai šiemet Palangos klubui bus abi Kauno ekipos ir jei pavyks atsigauti – Jonavos komanda.

Būsimieji „Palangos“ varžovai šiemet kol kas sėkmingiau rungtyniauja išvykose nei namuose. Iš surinktų 13 taškų kauniečiai net 9 taškus iškovojo rungtyniaudami kaip svečiai. Tačiau „Palanga“ šiemet sėkmingiau kovoja namuose. Taigi trečiadienį žiūrovų laukią vienų iš pagrindinių konkurentų akistata.

Ar „Palangai“ pavyks apginti namų tvirtovę ir antrą kartą įveikti kauniečius? O gal „Stumbras“ ir vėl sėkmingai sužais išvykoje ir atsirevanšuos Palangos ekipai? Į visus klausimus bus atsakyta jau rytoj – rungtynių pradžia 18:00 val.

FkPalanga.lt

alyga 14turas FKPalanga FcStumbras Futbolas Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938