„Palanga B“ tęsia pasirodymą II lygoje

Palangos futbolo klubo „Palanga“ dublerių ekipa „Palanga B“ tęsia debiutinį žygį LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybėse. Palangos miesto jaunųjų talentų pagrindu sudaryta komanda sužaidus 4 rungtynes yra iškovojusi 1 pergalę, kartą sužaidė lygiosiomis bei patyrė 2 pralaimėjimus bei dabar rikiuojasi 8 turnyrinės lentelės pozicijoje iš 13 komandų.

ReALmoments nuotr.

Pirmosios gegužės mėnesio dienos „Palangos B“ ekipai buvo taip pat darbingos. Per 11 dienų sužaista 3 lygos rungtynės. Gegužės 1 dieną „Palanga B“ vyko į Širvėną, kur susitiko su vietos FK „Širvėnos“ futbolininkais. Šiose rungtynėse aikštės šeimininkai buvo pranašesni ir iškovojo pergalę rezultatu 2:1. Vienintelį palangiškių įvartį šiose rungtynėse 75 minutę pelnė vyriausiasis komandos treneris Gvidas Juška, kuris jaunimui taktikas diktuoja ne tik šalia aikštės, bet jiems padeda bei žaidimą reguliuoja ir pačioje aikštelėje.

„Palanga B“ tęsia pasirodymą II lygoje, nuotrauka-1

Gegužės 5 dieną palangiškiai taip pat rungtyniavo išvykoje Akmenėje. Šį kartą „Palanga B“ surėmė ginklus su FK „Akmenės Cemento“ vienuolike. Tose rungtynėse buvo įmuštas vos vienas vienintelis įvartis, tačiau jis buvo pergalingas Palangos miesto komandai. 65 minutę pasižymėjo ir komandą į pergalę atvedė Gvidas Jonušas.

„Palanga B“ tęsia pasirodymą II lygoje, nuotrauka-2

Gegužės 12 dieną „Palanga B“ sugrįžo į namų stadioną, o čia priėmė kaimynus iš Kretingos. Ketvirtojo turo rungtynėse palangiškiai susirungė su FK „Minija“. Šios rungtynės buvo kovingos ir labai atkaklios. Susitikimo metu arbitras abiejų komandų žaidėjams parodė net 6 geltonas korteles. Visgi rungtynėse tarp palangiškių ir kretingiškių įvarčių pelnyta nebuvo, o galutinis rezultatas užfiksuotas – 0:0. Taigi komandos išsiskyrė taikiai ir į savo sąskaitą įsirašė po 1 tašką.

„Palanga B“ tęsia pasirodymą II lygoje, nuotrauka-3

Sekančias rungtynes palangiškiai žais išvykoje su kol kas paskutinėje vietoje esančia „Šilutės“ komanda. Rungtynės vyks gegužės 19 d. 15:00 val.

„Palanga B“ tęsia pasirodymą II lygoje, nuotrauka-4

fkpalanga.lt

PalangaB IIlygoje Futbolas PalangosFutbolas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933