Palangiškiai turnyrinėje lentelėje sieks pasivyti „Atlantą“

Gegužės 9 d., 18:00 val. Palangos miesto stadione užsibaigs A lygos dvyliktasis turas, kuriame ginklus surems „Palanga“ ir „Atlantas“.

RealMoments nuotr.

Skirtumas tarp pajūrio derbio komandų turnyrinėje lentelėje yra vos 3 taškai. Klaipėdiečiai yra surinkę 15 taškų ir šiuo metu įsitaisė 4 pozicijoje, o palangiškiai su 12 taškų rikiuojasi 6 vietoje. Taigi pergalės  atveju „Palanga“ pasivytų varžovus.

Ekipos šiame sezone susitiks antrą kartą, o pirmajame tarpusavio mače nugalėtojas nepaaiškėjo ir komandos pasidalino po tašką, kai rungtynės baigėsi lygiosiomis – 1:1. Tiek klubų žaidėjai, tiek treneriai puikiai pažįsta vieni kitus, todėl neabejojama, kad komandos yra gerai išanalizavusios žaidimą ir stebėjo ankstesnes savo varžovų kovas. Kai kuriems žaidėjams yra tekę anksčiau rungtyniauti kartu tose pačiose ekipose, o treneriams – dirbti kartu. Bus įdomu pamatyti, kokias strategijas parengė abiejų komandų vairininkai.

Palangos ekipoje kaikurie žaidėjai jau išsigydė traumas ir sugrįžo į rikiuotę, todėl rungtynėse su „Atlantu“ treneriui Valdui Trakiui bus iš ko rinktis metant kozirius į aikštę. FK „Palanga“ yra pasiruošusi ir apginti savo namų tvirtovę ir jau praėjusiame ture įrodė, jog prie savų sirgalių gali kautis su bet kuriuo varžovu. Tuo tarpu „Atlantas“ šiuo metu taip pat demonstruoja optimalią sportinę formą ir kaip minėjo „Palangos“ treneris V. Trakys, klaipėdiečiai šiemet gali pretenduoti į medalius, nes yra surinkę pajėgią sudėtį.

Taigi šiandienos pajūrio derbyje nusimato labai intriguojanti akistata, tarp puikiai viena kitą pažįstančių komandų. Laukiame visų Palangos miesto stadione (Sporto g. 3) ir su savimi atsineškite gerą nuotaiką bei ypatingą palaikymą.

Šaltinis: fkpalanga.lt

Futbolas PlangosFutbolas FKpalanga Alyga LietuvosFutbolas FKatlantas Atlantas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929