Iš Europos kikbokso klubų taurės turnyro grįžo su medaliais

Šeštadienį Jonavoje praūžė Europos kikbokso klubų taurės turnyras. Jame dalyvavo 151 sportininkas iš 29 klubų. Per vieną dieną įvyko daugiau nei šimtas kovų. Varžėsi ir palangiškiai „Žvėris Gym“ sportininkai. Mūsų miestas gali pelnytai didžiuotis trylikametės Eivilės Mockutės pasiekimais ir aukso taure bei vienuolikmečio sportininko Astijaus Kairio sidabro taure.

Iš Europos kikbokso klubų taurės turnyro grįžo su medaliais, nuotrauka-1

Kiekviena ugdytinių pergalė – didžiulis džiaugsmas treneriui. Treneris Rolandas Remeika su Eivile Mockute ir Astijumi Kairiu. Asmeninio archyvo nuotr.

Medalio verta kova

Palangiškiai – jaunieji „Žvėris Gym“ sportininkai – demonstravo puikią, medalių vertą kovą. Per penkis mėnesius jaunoji sportininkė E.Mockutė pasiekė neįtikėtinų šios sporto šakos aukštumų. Ji yra pripažinta antrąja geriausia kikbokso sportininke visoje Lietuvoje, Žemaitijos čempionate pelnytapirmoji vieta, o dabaržiūrovus stebino gražiomis, techniškomis kovomis Europos kikbokso klubų taurės turnyre, kur pelnyta aukso taurė.

Pasak „Žvėris Gym“ trenerio Rolando Remeikos, jaunieji kikboksininkai demonstruoja stebėtinai gerus rezultatus, su kiekvienomis varžybomis artėja link profesionalaus sporto. Mažieji trenerio ugdytiniai turėjo kautis trijose kovose, per varžybas buvo jaučiamas didžiulis nuovargis. R.Remeikis džiaugėsi nepaprastai gabiais vaikais, kurie negailėdami savo jėgų drąsiai kovėsi dėl medalių.

Svarbiausia išlaikyti ramybę

Pasak trenerio, tokio masto varžybose ir taip pavargstama, o ką jau kalbėti apie jaunus sportininkus, kurie turi ne tik išlikti ramūs didžiuliame žmonių sraute, o dar susikaupti trims kovoms bei kokybiškai kovoti. Paskutinėse kovose vaikai jaučia didžiulį nuovargį, ne vienas praranda kovinę dvasią. Todėl trenerio palaikymas yra būtinas. „Eivilei linkėdamas sėkmės sakiau, kad ne kiekvienas sportininkas turi galimybę kautis dėl medalio, todėl visokiais būdais skatinau išlikti budria, neprarasti ryžto ir gerai kautis“, – sakė R. Remeika.

Kiekvienam sportininkui aukščiausias įvertinimas – aukso medalis yra pagrindinis gyvenimo tikslas, jo darbo, treniruočių įvertinimas. O treneriui didžiulė garbė treniruoti gabius, technišką kovą demonstruojančius sportininkus. Juolab kad abu vaikai kikbokso treniruotes lanko šiemet tik pirmuosius metus. Abiejų sportininkų pasiekimai itin džiugina.

„V.P.“ inf.

Jonava Europoskikboksoklubųtaurėsturnyras palangiškiai „ŽvėrisGym“ Medaliai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92