Kovą ir balandį gimusiems šimtmečio palangiškiams įteikti kūdikio kraiteliai

Trečiadienį Savivaldybėje, mero pasitarimų kabinete, krykštavo mažyliai – jaunoms šeimoms, susilaukusioms mažylių kovo ir balandžio mėnesiais, įteiktos simbolinės dovanos – kūdikių kraiteliai.

Šeimoms, susilaukusioms mažylių kovo ir balandžio mėnesiais, įteiktos simbolinės dovanos – kūdikių kraiteliai. „V.P.“ nuotr.

Šimtmečio palangiškiai – taip vadinami šiais Lietuvai itin reikšmingais metais gimę mažieji kurorto gyventojai. Tad atkurtai Lietuvai švenčiant šimtmetį, Palangos miesto savivaldybė simbolines dovanas įteikia kiekvienam šiais metais gimusiam Palangos ir Lietuvos ateities kūrėjui – mažajam palangiškiui.

Susitikęs su keliolika į Savivaldybę atėjusių jaunų šeimų (daugelis kartu atsinešė ir savo mažylius), miesto meras Šarūnas Vaitkus pasveikino jaunuosius tėvus šia kiekvienai šeimai itin svarbia proga – susilaukus mažylio, bei palinkėjo, kad užaugę šimtmečio palangiškiai būtų tikri savo gimtojo miesto patriotai. Taip pat meras susirinkusiesiems papasakojo apie šiuo metu vykdomus svarbius infrastruktūros plėtros objektus, planuojamas privačias investicijas.

„V.P.“ inf.

Meras kūdikiųkraiteliai jaunosšeimos Šimtmečiopalangiškiai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938