Apskrities kriminalai: įvykiai nuo trečiadienio iki penktadinio

Klaipėdoje

Mirė

Penktadienį ligoninėje mirė medikamentais apsinuodijusi dvidešimt ketverių metų klaipėdietė.Apie 0.30 val. greitoji medicinos pagalba iš buto Klaipėdoje, I. Simonaitytės g., į ligoninę pristatė 1994 m. gimusią moterį. Diagnozė – apsinuodijimas medikamentais. Reanimacijos skyriuje apie 1.45 val. moteris mirė. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Grasino peiliu taksi vairuotojui

Ketvirtadienio pavakarę, apie 18.50 val., Poilsio g. Klaipėdoje, prie vieno namo įvykus konfliktui dėl atsiskaitymo už taksi paslaugas, klientas, laikydamas rankoje peilį, pribėgo prie taksisto, būdamas agresyviai nusiteikęs, grasino susidorojimu. Patrulių rinktinės pareigūnai Rambyno g., name, sulaikė įtariamąjį, gim. 1980 m. Jis uždarytas į areštinę.

Sumušė

Gautas 1994 m. gimusio klaipėdiečio pareiškimas, kuriame nurodė, kad trečiadienį apie 23:50 val. Debreceno g., Klaipėdoje, daugiabučio kieme jam sėdint automobilyje „Škoda“ priėjo du nepažįstami vyrai, kurių vienas atidarė vairuotojo dureles ir paprašė cigaretės bei 10 eurų. Atsisakius duoti pinigų ir cigaretę, pareikalavo lipti iš automobilio. Nesutikus išlipti abu vyriškiai sugriebė jį už striukės ir bandė ištraukti, taip pat koja apie 5 kartus spyrė pareiškėjui į įvairias kūno sritis, suplėšė drabužį.

Nueinant vienas iš užpuolikų koja įspyrė į automobilio priekinį sparną, jį sulankstė. 02:35 val. patrulių rinktinės pareigūnai ties Debreceno g. bei Gedminų g. sankryža sulaikė 1995 m. ir 1978 m. gimusius įtariamuosius. Minėti piliečiai uždaryti į areštinę.

Nukentėjo senolė

Trečiadienį į pareigūnus kreipėsi 1940 m. gimusi senjorė, pranešdama, kad apie vidurdienį Taikos pr. , Klaipėdoje, daugiabučio laiptinėje, tarp 2 ir 3 aukšto, nepažįstamas vyriškis apie 20-22 metų amžiaus iš rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo piniginė su dokumentais ir pinigais (20 eur). Nuskriaudęs senolę ilgapirštis pasišalino. Plėšiant rankinę, patempė moteriai kairės rankos riešą, ji pagriuvo ant laiptų ir susitrenkė kaktą.

Po įvykio rankinė rasta Bijūnų g., žolėje. Nebeliko piniginės, kurioje buvo pensininko pažymėjimas, banko kortelė. Įtariamojo požymiai: 20-22 metų amžiaus, apie 165 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, vilkėjo tamsią sportinę striukę, mėlynus džinsus.

Pavogė iš automobilio

Dėl vagystės iš automobilio į pareigūnus kreipėsi 1984 m. gimęs klaipėdietis. Jis nurodė, kad apie 7.20 val. Liepojos g., Klaipėdos gimdymo namų automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužtas jo automobilio „Volvo V50“ kairės pusės galinis durelių stiklas. Iš automobilio pavogti rankinė, striukė su pinigine, grynieji pinigai. Padaryta 510 eurų žala.

Eismo nelaimės

Ketvirtadienį apie 23 val. Klaipėdoje, Taikos pr. ir Paryžiaus Komunos g. sankryžoje, susidūrė blaivaus vairuotojo vairuotas motociklas „BMW“ ir automobilis „Renault“. Įvykio metu nukentėjo 1981 m. gimusi motociklo keleivė. Moteris dėl politraumos gydoma ligoninės reanimacijos skyriuje. Motociklo vairuotojui lūžo šonkaulis, jis gydomas ambulatoriškai.

Trečiadienį gautas pranešimas, kad automobilis Opel atsitrenkė į automobilio „VW“ velkamą priekabą. Automobilį „Opel“ vairavo 1962 m. gimęs vyras, jam nustatytas 2,42 promilės neblaivumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos AVPK areštinę.

Kretingoje

Pagrobė 20 vištų

Ketvirtadienį Kretingos rajono PK užregistruotas 1952 m. gimusio palangiškio pareiškimas, kad apie 14 val. atvykęs į sodybą Kretingos rajone, Raguviškių kaime, ir ją apžiūrėjęs pastebėjo, kad, įsibrovus į ten esančią daržinę, pagrobta 20 dedeklių vištų. Padaryta 400 eurų žala.

Plungės rajonas

Moteris smurtavo prieš vyrą

Ketvirtadienį 18.20 val. Gegrėnų kaime Plungės rajone, savo namo kieme, penkiasdešimt aštuonerių metų amžiaus sodybos savininkė parvertė ant žemės vienuolika metų jaunesnį vyrą, kuris dirbo ir gyveno pas šią moterį. Senjora smurtavo, elgėsi brutaliai, nutempė vyrą už pastato. Ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuoti veido sumušimas ir odos nubrozdinimai. Įtariamoji sulaikyta ir pristatyta į Plungės rajono PK. Pradėtas ikiteisminis viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

Parengta pagal Klaipėdos AVPK inf.

Kriminalai eismonelaimės pavogėisautomobilio Nukentėjosenolė Sumušė Grasinopeiliutaksivairuotojui
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931