„Palanga“ siekia ambicingų tikslų – ir sėkmės aukščiausioje lygoje, ir teisės žaisti Europoje

Nenumaldomai artėjant naujajam 2018 metų aukščiausiosios lygos sezonui, savo debiutui intensyviai rengiasi ir FK „Palanga“. Komanda jau porą savaičių pluša treniruotėse ir sužaidė keletą draugiškų rungtynių. Deramasi su keletu žaidėjų dėl ekipos papildymo.

„Palanga“ siekia ambicingų tikslų – ir sėkmės aukščiausioje lygoje, ir teisės žaisti Europoje, nuotrauka-1

FK „Palanga“ startinė sudėtis prieš rungtynes su Kauno „Žalgirio“ futbolininkais. „ReAl moments“ nuotr.

„Palangos“ klubas orientuojasi ne tik į artėjantį naująjį sezoną, bet ir piešia spalvingą ateities viziją. Visų pirma, pagrindinis debiutinio sezono tikslas yra suburti pajėgią komandą, kuri būtų konkurencinga kiekvienai Lietuvos ekipai ir įsitvirtintų aukščiausioje šalies lygoje. Klubo vizijoje numatyta, kad tikslai kiekvieną sezoną bus vis aukštesni, užsibrėžiami siekiai augti ir komandai, ir organizacijai.

Tikimasi, kad įsitvirtinus aukščiausioje lygoje per artimiausius 3-5 metus komandai pavyks tapti jos prizininke bei iškovoti teisę dalyvauti Europos turnyruose. Kurorto klubo tikslai yra ilgalaikiai ir tęstini, todėl norima garsinti Palangos miesto vardą ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Pagrindinis siekis yra, kad „Palanga“ taptų stabilus ir tvirtus pagrindus turintis Lietuvos klubas, kuriame žaistų kuo daugiau vietos žaidėjų. Todėl jau dabar su pagrindine komanda treniruotėse pluša perspektyviausi Palangos sporto centro auklėtiniai. Ketinama ir toliau populiarinti futbolą Palangoje bei už miesto ribų.

Kalbant apie klubo finansinę plėtrą, vyksta derybos su keliais galimais rėmėjais, kurie prisidėtų prie komandos tikslų realizavimo ir organizacijos augimo. Taip pat, kaip ir kiekviena A lygoje dalyvaujanti ekipa, FK „Palanga“ tikisi ir aktyvaus ne tik sirgalių ar rėmėjų dėmesio, bet ir Palangos miesto savivaldybės paramos.

FK „Palanga“ inf.

futbolas sportas fkpalanga ambicingitikslai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937