Tarp geriausių Lietuvos dešimties šokių šokėjų – kurorto sportininkų poros

Lietuvos dešimties šokių čempionate kombinuotose standartinių ir Lotynų Amerikos šokių varžybose dėl galimybės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos čempionatuose rungėsi geriausios šalies šokėjų poros. Varžybose dalyvavo ir Palangos atstovai.

Tarp geriausių Lietuvos dešimties šokių šokėjų – kurorto sportininkų poros, nuotrauka-1

Čempionate puikų sportinį pasirengimą demonstravo ir kurorto šokėjai. „Svivelio“ nuotr.

Čempionate puikiai pasirodė ir kurorto garbę sėkmingai gynė dvi Palangos šokių studijos „Svivelis“ poros. Antrojoje jaunių grupėje šokusi nauja kurorto studijoje susikūrusi pora Markas Sabaliauskas ir Ksenija Samusevič iškovojo vicečempionų titulą. O jaunimo bei suaugusiųjų B+A grupėje Renaldas Daugėla ir Margarita Rimaitė laimėjo ketvirtąją vietą.

Čempionais tarp suaugusiųjų tapo Nikita Moisejenko ir Jurga Gustaitė (Kauno „Kaspinas”), jaunimo iki 21 m. grupėje geriausiai pasirodė Einoras Degutis ir Valerija Mišel Petruna (Gargždų „Rolina”), jaunimo grupėje nugalėjo Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas”).

Antros jaunių grupės laimėtojais tapo Justas Gedgaudas ir Ainė Rutkauskaitė (Kauno „Sūkurys”), pirmojoje jaunių aukso medalius pelnė Kipras Kūra ir Morta Batutytė, antrojoje jaunučių pirmąją vietą laimėjo Kristupas Mlinskas ir Patricija Kairytė (abi poros atstovavo uostamiesčio „Žingsnui”), o pirmojoje – Mindaugas Jonauskas ir Urtė Jankutė („Klaipėdos šokių akademija”).

Į Pasaulio ir Europos dešimties šokių čempionatus siunčiamos geriausios antrosios jaunių, jaunimo, jaunimo iki 21 m. ir suaugusiųjų grupių poros. Varžytis tarp stipriausių planetoje deleguojami šalies čempionai, o Europos čempionate Lietuvai atstovauja vicečempionai.

„V.P.“ inf.

sportiniaišokiai svivelis sportas Lietuvosčempionatas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939