Įdomiausi faktai apie Ballų atvykimą į Lietuvą

Tiek Lietuvos, tiek pasaulio žiniasklaida mirga apie žymiųjų Ballų šeimynos atvykimą į Lietuvą. 19-os LiAngelo ir 16-os metų LaMelo Ballai kartu su 50-mečiu tėvu LaVaru šiandien atvyko į Lietuvos sostinę. Iš ten jie prabangiu autobusu patraukė į Birštoną, kuriame apsistos mažiausiai penkioms savaitėms.

Įdomiausi faktai apie Ballų atvykimą į Lietuvą, nuotrauka-1

Greta esančiuose Prienuose jaunosios krepšinio žvaigždės jau netrukus pradės savo profesionalų karjeras Prienų-Birštono „Vytauto“ klube.

Pristatome įdomiausius faktus apie Ballų atvykimą į Lietuvą:

• Ballai su Lietuvos klubu pasirašė sutartį iki sezono pabaigos, su galimybe išvykti po mėnesio nuo jų atvykimo. Jaunųjų Ballų tėvas LaVaras Lietuvoje planuoja praleisti apie dvi savaites, kol jo abu sūnūs apsipras naujoje komandoje.

• LaVaras pareikalavo iš viešbučio kambarių, kuriuose apsigyvens trijulė išnešti visus alkoholinius gėrimus ir atnešti po du litrus pieno ir vandens.

• Ballų šeimyna atvyko su daugiau nei 20-ies žmonių filmavimo komanda, kuri filmuoja realybės šou „Ball in the family“.

• LaVaras iškėlė sąlyga Prienų-Birštono „Vytauto“ vyriausiajam treneriui Virginijui Šeškui - laimėti nors vieną titulą. Tiesa, tai padaryti bus gana sudėtinga, nes „Vytautas“ antradienį prarado viltis tęsti kovą dėl Karaliaus Mindaugo taurės, o LKL šis klubas rikiuojasi turnyrinės lentelės dugne. Galimybė laimėti titulą jauniesiems Ballams bus nebent Baltijos krepšinio lygoje.

• LaVaras nesusidomėjo lietuviška virtuve. Jis šmaištavo, jog lietuviai tegul pasilieka kultūrą sau, o jis valgys tai, ką pažįsta jo skrandis - mėsainius, dešrainius ir t.t. 

• Lietuvos muzikantas Jurgis Didžiulis pasitinkant Ballus Vilniaus oro uoste, su gitara rankose dainavo gerai žinomą kūrinį „Welcome to Lithuania“.

• Broliai Ballai debiutuoti turėtų sausio 9 d. rungtynėse su Minsko „Cmoki“. Jos įvyks Prienų sporto ir pramogų arenoje. Tiesa, komandos naujokai jau šį šeštadienį vyks į Vilnių, kur „Vytautas“ susitiks su „Lietuvos rytu“.

• Į Lietuvą atvykusių jaunųjų krepšinio žvaigždžių tėvas neslepia, jog LiAngelo ir LaMelo tikslas - netolimoje ateityje prisijungti prie Los Andželo „Lakers“ sudėtyje šį sezoną sėkmingai debiutavusio trečiojo brolio Lonzo Ballo.

LiAngelo ir LaMelo Ballai tą pačią dieną išbandė Prienų arenos krepšinio lankus:

Ballai LaVaras LaMelo LaMelo Lonzo BBB
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939