Sausio mėnesio Šaulio horoskopas

Šauliams 2018 metų pradžia bus pasakiška. Atrodys, jog laiko ir noro turite viskam, o ir sėkmė lankys įvairiose gyvenimo srityse. Šį mėnesį aktyviai dalyvausite šeimos susibūrimuose, mėgausitės artimiausių žmonių draugija. Tuo tarpu karjera gali kiek nugrimzti į šešėlį, tačiau jūs vis tiek planuosite savo profesinę ateitį, mintyse dėliosite kiekvieną žingsnį ir būsite pasiruošęs, sulaukus tinkamo momento, skrieti sėkmei tiesiai į glėbį. Siekdami savo tikslų sausio mėnesį galite būti nepriklausomas ir vadovautis savo galva. Socialinė malonė šiuo metu jums visiškai nereikalinga ir nėra poreikio prisitaikyti ar bendradarbiauti su kitais. Viskas, kas nulems galutinius rezultatus, bus jūsų asmeniniai įgūdžiai ir pasirinkti veiksmai. Paskutinę mėnesio savaitę pasinersite į savo vidinio pasaulio pertvarkymus. Tai pagerins jūsų dvasinę pusiausvyrą ir tapsite geresniu žmogumi. Jei esate susijęs su akademine veikla, sausio mėnesį gali tekti atlaikyti gana svarbius ir didelius įvykius. Šiuo metu Šaulius domins kūrybiniai užsiėmimai, ieškosite gyvenime malonumo. Pagrindinį dėmesį skirsite emocinei laimei, o ne materialiems dalykams.

KARJERA

Sausio mėnuo karjeros srityje Šauliams primins fantazijos lavinimo žaidimą. Darbas šiuo metu bus šiek tiek užgožtas šeimos reikalų, tačiau jūs vis tiek nenustosite augti. Planavimas ir strategavimas šį mėnesį bus pagrindiniai jūsų ginklai siekiant tikslo. Kalbant apie pinigus, šiuo laikotarpiu jūsų padaryti finansiniai sprendimai gali būti ne visada teisingi. Tokiu atveju turėsite įdėti daugiau pastangų, kad ištaisytumėte savo klaidas.

MEILĖ

Pirmasis metų mėnuo Šauliams bus itin jausmingas. Šeimoje vyraus darni atmosfera, o jūsų santykiai su mylimaisiais bus tiesiog puikūs. Vienišiams atsivers daug romantiškų galimybių ir jums teks tiesiog pasirinkti. Tiesa, panašu, kad patys Šauliai šį mėnesį svajos vien apie linksmybes ir stengsis apeiti bet kokius rimtus įsipareigojimus.

horoskopas šaulys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939