Sausio mėnesio Skorpiono horoskopas

Pirmasis 2018 metų mėnuo Skorpionams bus pakankamai ramus visose gyvenimo srityse. Darbą ir profesinius tikslus kuriam laikui nustumsite į užribį, o pirmąjį planą užkariaus šeima bei namai. Ir, rodosi, nieko daugiau nesinorės, kaip tik visą likusį gyvenimą būti apsuptam mylimų žmonių. Tačiau žvaigždės sako kitaip. Negalite leisti sau visiškai atsipalaiduoti ir atitrūkti nuo realybės. Dabar, dėl tam tikrų emocinių dalykų, netinkamas metas veikti, tačiau puikus laikotarpis ieškoti idėjų, kurti planus bei strategijas. Jau visai netrukus ateis diena, kai, žinodami, ką daryti, pasieksite svaiginančių karjeros aukštumų.

KARJERA

Per visą sausio mėnesį karjeros srityje neįvyks nieko ypatingo. Irsitės ta pačia sena vaga, būsite užtikrintas ir tai suteiks Skorpionams pakankamai laiko planuoti ateities perspektyvas. Vykite mintis į priekį, neleiskite sau užmigti saugioje zonoje. Tai, ką suplanuosite ir sustrateguosite dabar, bus naudinga ateityje, įgyvendinant profesinius tikslus. Jei ieškote naujo darbo, paskutinę sausio savaitę sulauksite gero pasiūlymo. Nuosavam verslui vadovaujantiems Skorpionams patariama plėsti darbo jėgą.

MEILĖ

Sausį Skorpionai visą savo dėmesį atiduos savo šeimai ir gyvenimo partneriui. Santykiai su artimaisiais bus nuostabūs, mėgausitės vieni kitų draugija. Tiesa, jūsų veikla socialinėje aplinkoje gali sukelti tam tikrą sąmyšį santykiuose su partneriu. Vieniši Skorpionai šį mėnesį aplinkiniuose ieškos tobulumo. Tai nėra blogai, bet gali tekti nusivilti. Mėnesio pradžioje šeimos aplinkoje tikėtini dideli gyvenimo pokyčiai.

horoskopas skorpionas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937