Sausio mėnesio Mergelės horoskopas

Didžiausias Mergelių dėmesys pirmąjį Naujųjų metų mėnesį bus nukreiptas karjeros perspektyvoms. Beveik nematysite ir negirdėsite, kas vyksta namuose ir artimųjų rate, nes visos mintys suksis apie darbą bei apie tai, kaip pasiekti kuo daugiau per trumpą laiką. Jūsų tobulėjimas šiuo laikotarpiu priklausys nuo aplinkinių malonės. Taigi, Mergelės, sausis bus tinkamas metas pagerinti savo socialinį žavesį ir ieškoti bendraminčių, siekti bendradarbiavimo. Tai laikas, kai nepriklausomybė neteks savo galios, o lankstumas ir geras įvaizdis bei kitų žmonių parama atves į sėkmę.

KARJERA

Karjeros srityje Mergelių laukia gana chaotiškas laikotarpis. Sausio mėnesį privalote tvirtai kojomis stovėti ant žemės, nes bet koks atsipalaidavimas gali baigtis pozicijos praradimu. Patartina vengti konkurencijos tarp kolegų. Jei vadovaujate savo verslui, taip pat galite pajausti drebančią žemę bei stiprų konkurencijos tvaiką.

MEILĖ

Meilės srityje sausio mėnesį Mergelių laukia ryškus ir spalvingas laikotarpis. Jei esate vienišas, tikėtina, jog įsitrauksite į įpareigojančius santykius. Antros pusės patartina ieškoti nespjaunant ir į internetines pažintis, ir į kolegas darbo vietoje. Taip pat jausite potraukį asmenims iš medicinos srities. Tačiau tiek besimezgantiems, tiek tvirtiems santykiams koją pakišti gali laiko trūkumas dėl karjeros poreikių. Santuoką sukūrusios Mergelės, nublankus ryškiausioms mėnesio dienoms, sūpuosis ramybės sūpuoklėse. 

mergelė horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936