Sausio mėnesio Liūto horoskopas

Pirmąjį 2018 metų mėnesį Liūtų horoskopas žada spalvingą laikotarpį. Sausį daugiausia jūsų laiko atims darbas su savimi ir aplinkiniais. Būtent socialiniai sugebėjimai ir mokėjimas prisitaikyti šį mėnesį yra raktas į sėkmę. Ir nors bendradarbiavimas bei nuolankumas prieštarauja gana agresyviai Liūto prigimčiai, šiuo metu, norėdami pasiekti tikslą, turite mokytis ir gyventi mintimis apie lankstumą. Patartina bent trumpam iš šalies pažvelgti į savo charakterio trūkumus, kurie atsiranda sprendžiant įvairius klausimus su aplinkiniais, ir bandyti juos ištaisyti.

KARJERA

Karjeros srityje sausis Liūtams bus nuobodus. Jūsų profesines perspektyvas veiks neigiama Marso įtaka, todėl viskas klostysis lėtai ir neužtikrintai. Pasistenkite prisitaikyti prie susiklostančių aplinkybių, išlikite ramus ir palaukite palankių vėjų. Pirmąją mėnesio savaitę danguje vykstantys pokyčiai gali paskatinti didelius pokyčius darbo vietoje. Kalbant apie pinigus, iki sausio 26 dienos piniginės svoris ir storis išliks įprastas, tačiau per paskutines mėnesio dienas galite patirti nedidelę finansinę krizę.

MEILĖ

Meilės srityje Liūtai pasijaus tikrais padėties šeimininkais. Bandysite išlikti ar tapti vadovaujančia santykių grandimi. Jei esate sukūrę santuoką ar ilgalaikius santykius, pirmasis metų mėnuo jums dovanos nepamirštamas romantiškas akimirkas su partneriu. Artimiausioje aplinkoje tikėtinos geros naujienos, galbūt susijusios su šeimos pagausėjimu. Jei esate vienišas Liūtas, sausį būkite pasiruošę staigiems ir rimtiems gyvenimo bei jausmų pokyčiams. Atsiveriančios galimybės yra begalinės.

liūtas horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933