Sausio mėnesio Vėžio horoskopas

Pirmasis metų mėnuo Vėžiams bus sudėtingas tuo atžvilgiu, jog teks labiau nei įprastai taikytis prie susiklostančių aplinkybių. Šiuo laikotarpiu kuriam laikui teks pamiršti savarankiškumą ir nepriklausomybę. Jūsų gyvenimą valdys kitų žmonių veiksmai ir sprendimai, o jums teks prie to prisitaikyti. Tiesiog išlikite ramus ir leiskitės būti tampomas už virvučių. Įgytas kitų žmonių pasitikėjimas, bendradarbiavimas ir socialinis pripažinimas atneš sėkmę.

KARJERA

2018 metų pradžioje Vėžiai darbe susidurs su tikru chaosu ir painiava. Laukite pokyčių vadovybės bei administracijos aplinkoje. Tačiau paskutinę sausio savaitę profesinė betvarkė ims dėliotis į savo vietas. Galite tikėtis finansinio pakilimo. Šiuo laikotarpiu raktu į sėkmę taps Vėžio kruopštumas. Tikėtina kelionė verslo tikslais, kuri duos tikrai gerų rezultatų. Jei esate meno srities atstovas, sausio mėnesį turėsite daug galimybių tobulėti savo srityje.

MEILĖ

Sausio mėnesį bus jaučiama Plutono ir Marso įtaka Vėžio meilės bei šeimos santykiuose. Šiuo laikotarpiu keliausite kiek duobėtu keliu, tačiau tikslą pasieksite. Jei turite partnerį, sausį tarp jūsų neišvengiamai įsiplieks kivirčai, kurie gali baigtis ir ne taip, kaip norėtųsi. Pagrindine barnių priežastimi gali tapti Vėžio nesugebėjimas suderinti darbo su meile. Pykčių pabaiga priklausys nuo esamų santykių stiprumo. Jei atlaikysite šiuos nemalonumus, jūsų jausmai nusidažys naujomis spalvomis. Vienišų Vėžių laukia kur kas sėkmingesnis laikotarpis. Jūsų meilės reikalai eisis kaip per sviestą, lengvai megsite pažintis. Tuo tarpu Vėžių artimiesiems gali prireikti pagalbos, greičiausiai finansinės.

vėžys horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933