Sausio mėnesio Dvynių horoskopas

Dvyniams sausio mėnesį seksis profesinės ir pasaulietinės ambicijos, nes 80 procentų planetų išsidėstę šiauriniame ženklo sektoriuje. Karjera taps prioritetu, o namų reikalus bei šeimos narių rūpesčius apleisite. Tačiau šeimyninį gyvenimą palikę antrajame plane, 2018-aisiais metais sužibėsite karjeros srityje. Artimųjų problemas spręskite tik esant absoliučiai būtinybei. Tam, kad pasiektumėte tikslus, turėsite tapti lanksčiais ir paminti savo asmeninius poreikius bei pasitelkti visą savo žavesį - taip sulauksite socialinio palaikymo. Sausį Dvyniai savarankiškumu ir nepriklausomybe mažai prisidės prie pasiekimų.

KARJERA

Pirmąjį 2018 metų mėnesį Dvyniams karjeros srityje seksis puikiai, jei sugebėsite nutolti nuo tam tikrų vidinių principų. Savo lankstumu sužavėję aukštas pareigas užimančius asmenis, sulauksite socialinio pripažinimo ir sukursite sau malonią aplinką. Tikėtina, jog šiuo laikotarpiu keliausite ir užmegsite profesines pažintis. Jei ieškote naujo darbo, laukite gerų žinių antrąją sausio savaitę.

MEILĖ

Santykiuose su aplinkiniais būsite guvūs ir aktyvūs, todėl lengvai susirasite naujų draugų. Namuose mintimis užsibūsite mažai, o tai gali sukelti artimųjų nepasitenkinimo protrūkius. Tačiau sulaukę palaikymo iš šeimos narių bei antrųjų pusių, patirsite naujų jėgų antplūdį. Planetų išsidėstymas vienišiems Dvyniams bus palankus užmegzti artimus ir harmoningus santykius.

dvyniai horoskopas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936