Sausio mėnesio Jaučio horoskopas

Sausio mėnesį Jaučių laukia malonus pasistūmėjimas karjeros laipteliu aukštyn. Jūsų darbas ir pastangos bus įvertintos, o už profesinį atsidavimą būsite apdovanotas. Tiesa, gal ne taip greitai, kaip norėtųsi, galbūt net ne šį mėnesį. Tuo tarpu šeima, laukianti užnugaryje, džiaugsis drauge su jumis ir suteiks Jaučiui taip reikalingą palaikymą. Tiesa, siekdami savo tikslo neturėtumėte užsisklęsti savyje, skirkite daugiau dėmesio savo socialiniam gyvenimui, bendradarbiavimui, bet tuo pat metu nepameskite savo tikrojo „aš“. Šiuo laikotarpiu socialinis pripažinimas bus toks pat svarbus kaip ir nepriklausomybė. Jei studijuojate, gresia neramumai mokymo institucijose.

Paskutinę mėnesio savaitę tam tikrų dangaus kūnų padėtys paskatins drastiškus jūsų religinių ir dvasinių įsitikinimų pokyčius. Tai bus savęs supratimo laikotarpis.

KARJERA

Nors karjerai skirsite visą savo dėmesį, sausio mėnesį galite nesulaukti pageidaujamos grąžos. Tačiau, mielas Jauti, išlikite kantrus. Už savo juodą bei teisingą darbą tikrai neliksite neapdovanotas. Eikite tolyn ir leiskite tam tikriems dalykams tiesiog įvykti. Be to, turėkite omenyje, jog jums už nugaros visuomet laukia artimiausi žmonės, kurie bus pasiruošę drauge su jumis ir džiaugtis ir liūdėti.

MEILĖ

Pirmasis metų mėnuo namuose nebus itin ramus. Gali kilti nesutarimų tarp šeimos narių ar su antrąja puse. Įtampa ypač jausis paskutinę sausio savaitę. Žvaigždės pataria elgtis labai atsargiai sprendžiant su artimaisiais susijusias problemas. Aiškinantis santykius su savo partneriu, turėtumėte stengtis išlaikyti jus jungiantį ryšį, nepaisydami jokių didelių skirtumų.

horoskopas jautis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928