Sausio mėnesio Avino horoskopas

Avinai 2018-uosius metus pradės darbingai nusiteikę. Tam tikromis akimirkomis gali net imti atrodyti, jog šeimai bei namams neturite jėgų. Visas jūsų mintis ir laiką atims karjera, kuri visą sausio mėnesį bus dominuojančia sritimi. Šiuo laikotarpiu darbe jausite nenumaldomą norą elgtis drąsiai, nepaisyti kitų nuomonės ir bet kokiam kylančiam prieštaravimui atstatysite ragus. Kol šie jūsų veiksmai nekenkia aplinkiniams, išlaikykite tai. Tikslų įgyvendinimui socialinė malonė pirmąjį naujųjų metų mėnesį Avinams visiškai nebūtina. Nebijokite pakreipti savo likimo scenarijų sau tinkama linkme.

KARJERA

Kaip ir minėjome, šį mėnesį būsite susitelkęs ties savo karjeros perspektyvomis. Tiesa, koją pakišti gali ne visai palankus Saturno judėjimas, tačiau, jei įdėsite kiek daugiau pastangų, problemos dings. Nepriklausomai nuo to, kokia finansinę naudą gausite iš savo atlikto darbo, jūsų pasiekimai netiesiogiai bus naudingi visai jūsų šeimai. Artimieji jumis didžiuosis ir palaikys.

Avinai studentai ar kitaip susiję su akademine veikla turėtų sulaukti didelių pokyčių savo gyvenime, kurie gali būti surišti su pasikeitimais mokymo programoje ar švietimo įstaigoje.

MEILĖ

Planetų išsidėstymai sausio mėnesį nulems tai, jog Avinų vidiniai išgyvenimai bei šeimos reikalai liks užribyje. Mėnesio paskutinę savaitę laukite permainų. Galimos naujos įdomios pažintys. Vieniši Avinai meilę atrasti gali darbo aplinkoje. Jei turite partnerį, jūsų antroji pusė tikrai nebus patenkinta dėmesio trūkumu, tad gresia konfliktas. Šiuo laikotarpiu nenumatomos santuokos ar šeimos pagausėjimo galimybės.

horoskopas avinas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937