Kviečia į nemokamus programavimo kursus

Švietimo ir mokslo institucijų registre įregistruota Vilniaus kodavimo mokykla (Vilnius Coding School) naujų metų pradžioje kviečia į nemokamus keturių savaičių kursus tuos, kurie nori išmokti kurti internetinius puslapius. Negana to - yra galimybė įsidarbinti pradedančiuoju programuotoju.

Šiuo metu į šiuos kursus vyksta atranka. Norint joje užsiregistruoti arba gauti išsamią mokymų programą, reikia kreptis šiais kontaktais: [email protected] , +370 663 50 909

Nemokami mokymai vyks mėnesį laiko, o jų trukmė - 160 valandų. Mokymus kompensuoja Lietuvos darbo birža.

1 savaitė: Programinės įrangos instaliavimas, susipažinimas su tinklalapio kūrimo technologijomis; Photoshop (ką daryti su dizaino failu, į ką atkreipti dėmesį prieš kuriant puslapį ir jo kūrimo metu), HTML5 (mokomės kurti struktūrą ir pastatyti tvirtą pamatą savo projektui), CSS3 (stilizuojame sukurtą struktūrą, padarome puslapį tokį patį kaip dizaino faile), Pure CSS Framework ir Bootstrap Framework (mokomės naudoti grid sistemas), LESS (rašome stilių greičiau ir patogiau).

2 savaitė: JavaScript (pradedame programuoti, išmokstame pagrindinius programavimo principus ir kaip išnaudoti JavaScript savo projektuose), jQuery (pasinaudojame JavaScript biblioteka apipavidalindami savo puslapį), Schema (pridedame savo struktūrai daugiau semantikos, aptariame kas yra SEO)

3 savaitė: Git (naudojame versijų kontrolę sekdami projektų failų versijas), SQL (rašome užklausas duomenų bazei), PHP (keičiame statinį turinį į dinaminį), WordPress (išnaudojame populiariausią turinio valdymo sistemą sukurdami savo projektą nuo nulio).

4 savaitė: PHP, WordPress, baigiamojo projekto pristatymas.

programavimas VilniusCodingSchool Lietuvosdarbobirža nemokamikursai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938