Kviečia į Kalėdinį žygį ir vakaronę gamtoje

Nuo 1948 metų savo istoriją skaičiuojantis Vilniaus universiteto žygeivių klubas (VUŽK), Kūčias ir Kalėdas atšventus su artimaisiais, antrąją Kalėdų dieną visus kviečia praleisti tradiciškai - kartu su VUŽK!

Gruodžio 26 dieną išvyksime traukiniu 15:10 val. Vilnius-Turmantas. Renkamės prie kasų 14:40 val. ir kartu važiuojame iki Žeimenos stotelės.

Žygio startas: 16:20 val. nuo Žeimenos stotelės. Eisime miške ieškoti Kalėdų eglutės. Su rogutėm ir dovanų maišu atvažiuos Kalėdų senis. Dainuosim ir šoksim apie mūsų papuoštą eglutę, grojant Jonuko armonikai. Kalėdinis stalas suneštinis šiltoje troboje.

Turėti: dovanėlę, miegmaišį, kiliminį takelį, žibintuvėlį. Gali būti pirtis. Sniegas užsakytas!

Nuvykimas, grįžimas: kas nespėja į 15 val. traukinį, gali važiuoti traukiniu 19:43 arba tranzuoti Švenčionių plentu iki Sarių, toliau pėsčiom 4 km iki Pakarvinės. Saulius žada su savo automobiliu važiuoti iš Joniškio pro Panevėžį, Uteną .

Registruotis tel. nr.: 86 833 3400. Vyksiantys su savo transportu, turi įspėti organizatorius.

Gruodžio 27 (trečiadienį) pirmas traukinys iš Žeimenos stotelės išvyksta 4:56 val. Kiti traukiniai 13:18, 19:06 val. Beje, iš Sarių autobusų stotelės į Vilnių dažnai vyksta Švenčionių, Visagino autobusai.

VUŽK
VUŽK žygis Kalėdinisžygis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929