Šimtametei Antaninai Skirmantienei – Palangos mero sveikinimai

Palanga turi dar vieną šimtametę – ketvirtadienį garbų jubiliejų paminėjo kurorte gyvenanti Antanina Skirmantienė. Su išskirtiniu jubiliejumi A. Skirmantienę pasveikino Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus.

Iš ilgaamžių šeimos kilusi A. Skirmantienė kartu su vyru išaugino du vaikus – sūnų ir dukrą, jubiliatė šiandien džiaugiasi ir vaikaite bei dviem provaikaičiais.

Senolę prižiūrinti dukra Elvyra pripažino, jog gyvenimas ne visuomet lepino jos mamą – A. Skirmantienei su šeima teko paragauti ir tremtinės duonos. Tačiau, nepaisant Krasnojarske, kur gyveno per 16 metų, patirtų sunkumų, šeima išliko tvirta ir draugiška, o žvelgdami į praeitį moka įžvelgti ne tik išgyventus sunkumus, bet ir gerus patyrimus.  

Sveikindamas garbaus jubiliejaus proga, meras dėkojo A. Skirmantienei ne tik už gyvenimišką patirtį, kuria moteris dalijasi su artimaisiais, bet ir už išsaugotą Lietuvos laisvę. „Kiekvieni nugyventi metai ir subrandintos vertybės – tai gražiausias gyvenimo turtas bei reikšmingas indėlis į kiekvieno iš mūsų gerovę, – sakė Š. Vaitkus. – Jūsų patirtis, perduodama iš kartos į kartą, yra neįkainojama, o vaikams bei vaikaičiams perduodamos žmogiškosios vertybės – pagrindas, ant kurio statoma mūsų šalies ateitis“.

Sveikindamas jubiliatę, meras linkėjo jis artimųjų meilės ir supratimo, kasdienės žmogiškos laimės ir brangiausio turto – sveikatos.

kitos naujienos

PALANGOS MIESTO SAVIVALDYBĖ
ŠimtameteiAntaninaiSkirmantienei–Palangosmerosveikinimai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937