„Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį

„Revolut“ vartotojai nuo šiol gali per akimirką įsigyti ar išsikeisti tris populiariausias pasaulio kriptovaliutas „Revolut“ išmaniųjų programėlėje;

„Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį, nuotrauka-1

Pirmą kartą pasaulyje siūloma bitkoinus, laitkoinus ir eterį pirkti bet kuria iš net 25 skirtingų valiutų;

Išbandyti BETA versiją vos per 6 dienas panoro daugiau nei 10 000 „Revolut“ vartotojų.

„Revolut“ šią savaitę savo vartotojams pristatė revoliucinį žingsnį kriptovaliutų prekyboje, taip dar labiau įtvirtindamas save kaip vieną rimčiausių alternatyvų tradicinio finansų pasaulio žaidėjams. Nuo šiol „Revolut“ vartotojai gali vos per kelias sekundes programėlėje įsigyti bet kurią iš trijų pasaulyje populiariausių kriptovaliutų - bitkoiną ( bitcoin ), laitkoiną ( litecoin ), arba eterį ( Ethereum ).

Vartotojui tereikia papildyti savo „Revolut“ sąskaitą viena iš 25 programėlėje palaikomų valiutų, ir galės pinigus iškart keisti į bet kurią kriptovaliutą. Tokia keitimo procedūra tetrunka 30 sekundžių, ir šiuo metu pasaulyje yra bene greičiausias būdas įsigyti ar parduoti kriptovaliutas.

„Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį, nuotrauka-2

„Kriptovaliutų įdiegimas jau ilgą laiką buvo pagrindinis mūsų klientų prašymas - mes jį išgirdome aiškiai ir anksti, ir iškart ėmėmės darbų. Visgi šios sistemos sukūrimas ir pristatymas pareikalavo ypatingai daug darbo, laiko ir kaštų ”, - teigia „Revolut“ Baltijos regiono vadovas Andrius Bičeika. „Tačiau rezultatu labai džiaugiamės. Suteikdami savo vartotojams galimybę be vargo įsigyti ir parduoti kriptovaliutas, mes ir toliau stipriname savo kaip finansų sistemos chuligano įvaizdį - vis dar yra daug būdų, kaip ją galima stipriai supurtyti ir padaryti vartotojui patogesne bei pigesne”, - kalba A. Bičeika.

„Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį, nuotrauka-3

„Revolut“ vartotojai gali įsigytus bitkoinus, laitkoinus ir eterį laikyti pačioje programėlėje kartu su kitomis valiutomis, arba nemokamai ir momentaliai persiųsti kriptovaliutas kitiems „Revolut“ vartotojams. Jei atsiskaitant kortele sąskaitoje nebūtų pakankamai lėšų kuria nors tradicine (fiat) valiuta, programėlė atsiskaitymo metu automatiškai konvertuos kriptovaliutas geriausiu galimu kursu.

„Tam, kad daugiau žmonių galėtų prisiliesti prie skaitmeninių valiutų pasaulio, reikėjo gerokai sumažinti barjerus, kurie ribojo patekimą į šią rinką. Įdiegdami kriptovaliutas „Revolut“ platformoje, mes suteikiame progą visiems savo vartotojams pradėti jomis naudotis paprastu, greitu ir saugiu būdu”, - teigia „Revolut“ vyriausiasis inžinierius ir projekto vadovas Lewis Tuff.

Kad naudojimasis kriptovaliutomis būtų dar patogesnis, „Revolut“ pirmą kartą pasaulyje suteikia galimybę keitimą vykdyti naudojant bet kurią iš net 25 skirtingų fiat valiutų - tokiu būdu norintys kriptovaliutų įsigyti už, tarkime, Lenkijos zlotus ar Šveicarijus frankus, išvengs valiutos keitimo mokesčių, kadangi neturės pinigų pradžioje išsikeisti į JAV dolerius ar eurus.

Kriptovaliutų keitimą „Revolut“ siūlys už rinkoje ypač konkurencingą keitimo maržą. Iki šiol daug žmonių patenka į įvairių keityklų ir brokerių pinkles, kai už keitimą taikomi tik vėliau paviešinami mokesčiai, o jų bendra suma gali siekti tarp 5 ir 9 proc. nuo keitimo sumos. Su „Revolut“ klientams yra garantuojamas 1,5 proc. komisinis mokestis už keitimą, netaikant jokių papildomų paslėptų mokesčių.

APIE REVOLUT

„Revolut“ veiklą pradėjo 2015 liepą, pristatę pasauliui ambicingą tikslą reformuoti bankinį sektorių. „Revolut“ klientai gali mobiliosios programėlės pagalba vos per minutę atsidaryti einamąją sąskaitą, leisti pinigus 130-ia valiutų visame pasaulyje be papildomų mokesčių, aplikacijoje vienu metu laikyti ir valdyti iki 25-ių valiutų ir jas keisti naudojantis geriausiu įmanomu - tarpbankiniu - valiutų kursu.

Kiek daugiau nei prieš du metus Londone įkurta įmonė visoje Europoje jau pasiekė 1 mln. vartotojų, kurie atliko per 42 mln. operacijų, kurių bendra vertė šiandien jau siekia 6,6 mlrd. JAV dolerių. Vienas iš greičiausiai augančių FinTech startuolių pasaulyje jau sulaukė beveik 90 mln. JAV dolerių iš tokių investuotojų kaip „Index Ventures”, „Ribbit Capital” ir „Balderton Capital”.

„Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį, nuotrauka-4 „Revolut“ vartotojai jau gali išmaniajame pirkti ir keisti bitkoinus, laitkoinus ir eterį, nuotrauka-5
zenpr.lt
revolut kriptovaliuta bitkoinai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938