Vazelinas veido odą gali atjauninti 10 metų

Kiekviena moteris svajoja apie lygią odą be raukšlių. Ir nors rinkoje gausu visokiausių kremų, kovojančių su odos senėjimu, o jūs už juos mokate didžiulius pinigus, nors dažnai jie ir nesuteikia reklamoje žadamo rezultato. Tačiau mažai moterų žino, kad tuose kremuose yra vienas bendras ingredientas, kurį garantuotai turite savo rankinėje ar kosmetinėje ir galite išbandyti tiesiog dabar.

Vazelinas nuo raukšlių

Raukšlės pasireiškia kaip natūrali senėjimo proceso dalis. Jos atsiranda sausoje ir drėgmės nebeišlaikančioje odoje, todėl dermatologai rekomenduoja naudoti drėkinamąsias priemones. Gerai hidratuojama oda ne taip greitai ima raukšlėtis.

Taigi, vazelinas čia – puikus pagalbininkas. Jis turi galingas anti-senėjimo savybes ir gali pastebimai sumažinti raukšles. Jis giliai drėkina jūsų odą, todėl ji tampa elastinga. Norėdami sustabdyti ankstyvą raukšlių atsiradimą, šiek tiek vazelinu patepkite drėgnas odos vietas aplink akis bei lūpas.

Tiesa, gilių raukšlių vazelinas tikrai visiškai nepašalins, tačiau sumažinti jas gali. Tiesiog tepkite jį ant probleminių veido vietų reguliariai 2 kartus per dieną ir netrukus pastebėsite puikius rezultatus.

Kaip naudoti?

Norėdami kuo geriau išnaudoti vazelino anti-senėjimo savybes, reguliariai tepkite juo veido odą kiekvieną naktį prieš miegą. Taip jūsų oda bus veiksmingai drėkinama. Taip pat svarbu prieš tepant vazeliną gerai nuplauti veidą. Be to, būtinai naudokite jį, kol oda yra drėgna.

Svarbu: naudodami vazeliną akių srityje, saugokite, kad jo nepatektų į akis, nes tai gali sukelti diskomfortą.

Grožis raukšlės kremas vazelinas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937