Linksmos naujovės Apple vartotojams, apie kurias turbūt nežinojote

Per pastaruosius keletą mėnesių Apple kūrė ir į pasaulį paleido šimtus naujų „emodžių“, lietuviškai vadinamų jaustukais, šypsenėlėmis, emocijų veidukais ar panašiai. Nuo šiol virtualiame pasaulyje galėsite išreikšti dar įvairesnes savo emocijas.

Dar vienas ryškus pokytis, tai 3D daugiafunkcinio veikimo gestas, kurį atliekant reikia spustelėti kairįjį ekrano kraštą ir galite nerti į aplikacijų jūrą.

Norint gauti ir naudoti naujuosius jaustukus ir daugiafunkcionalumo galimybę, viskas, ką turite padaryti, tai savo telefone ar planšetiniame kompiuteryje įdiegti iOS 11.1. Kad tai padarytumėte, pirmiausia įsitikinkite, kad turite pakankamai laisvos vietos savo įrenginyje, kad telefono ar planšetinio kompiuterio baterija neišsikrauna ir, kad esate prisijungę prie savo Wi-Fi tinklo. Tuomet įrenginio meniu keliaukite į Nustatymus (Settings) > Bendri (General) > Programos naujinimas (Software update).

Kai tai padarysite, palaukę keletą minučių, kol atnaujinimas bus atliktas, naujuosius jaustukus rasite jiems įprastoje vietoje. Vienintelis trūkumas yra tas, kad išsiųsti juos galėsite visiems, tačiau naujus jaustukus matys tik tie žmonės, kurie savo įrenginiuose taip pat bus įsidiegę iOS 11.1.

Apple iPhone
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929