Savaitės kultūros renginių Vilniuje rekomendacijos

Vilniuje kultūros netrūksta. Kad nepasiklystumėte tarp jos įvairovės ir nepraleistumėte geriausių bei įdomiausių renginių, pristatome portalo vilniuje.info šios savaitės kultūros renginių Vilniuje rekomendacijas.

1. Gabrieliaus Zapalskio lyriškas piano solo bluras

Gabrielius Zapalskis – aktorius ir muzikantas, kartu su draugais įkūręs grupę, kurią vadina autorinę sąmoningą ambientinę multiinstrumentinę elektroninę muziką kuriančių aktorių judėjimu. Šį kartą, kaip sako pats atlikėjas, jis scenoje bus vienas - lyriškai, su meile ir svajonėmis.

Kur? Nacionalinės bibliotekos Kūrybos erdvės

Kada? Trečiadienį, 16:30 val.

2. Smuiko muzikos vakaras

Vakaras, persismelkęs geriausiais klasicizmo bei romantizmo laikotarpių atgarsiais ir virtuoziškais smuiko virpesiais.

Kur? Vilniaus mokytojų namai

Kada? Ketvirtadienį, 18:00 val.

3. Gyvai | Joke

Grupė, kurios pavadinime skamba juokas, tačiau savo darbais bei pasiekimais įrodo, kad ji visiškai nejuokauja. „Joke“ – linksmieji rokeriai, kurių muzika neleis veido raumenims pailsėti dėl nedingstančios šypsenos, o kojos tryps visą vakarą paveiktos „kabliuojančios“ muzikos užkrato.

Kur? KAS KAS

Kada? Ketvirtadienį, 20:00 val.

4. Bardai tarp žvaigždžių: Kostas Smoriginas

Į projekto „Bardai tarp žvaigždžių” sceną grįžta scenos grandas Kostas Smoriginas, jau kone penktus metus gruodžio mėnesį kviečiantis pasiklausyti autorinių dainų programos po žvaigždėmis.

Kur? VU Planetariumas

Kada? Penktadienį, 19:00 val.

5. Didžioji kalėdinė Vilniaus mugė

Mažais smailiakepurių nykštukų žingsneliais į pasaulį atslenka Kalėdų dvasia drauge su savimi atnešdama ne tik malonių pojūčių, bet ir tam tikrų rūpesčių, kai norint nustebinti artimuosius tenka paskutinę minutę sukti galvą, lėkti į prekybos centrą, grūstis eilėse ir per neapgalvojimą papildomai išlaidauti. Pasiryžusiems išvengti šventinės nuotaikos gadintojo streso, didžiųjų metų švenčių sezoną siūlome pasitikti jau dabar ir apsilankyti kalėdinėje mugėje, kur prekybininkai bus pasiruošę palegvinti ne vieną sprendimą.

Kur? Litexpo

Kada? šeštadienį, 10:00 - 19:00 val.

6. Vegfest LT kalėdinė mugė 2017

Nežinote, ką dovanoti savo artimiesiems, draugams ar kolegoms? Dovanokite dar niekur nepatirtą skonį sumaišytą su meile silpnesniems, bei atsikračius bjauraus skausmo ir mirties prieskonio. Mugėje rasite įvairiausios paskirties vaganiškų produktų, o taip pat turėsite galimybę sudalyvauti paskaitų programoje apie veganišką gyvenimo kelią.

Kur? MyHero

Kada? Šeštadienį, 10:00 val.

7. Tibetietiškų dubenėlių garso meditacija

Atgauti jėgas po ilgos darbo savaitės vilniečiai kviečiami į Tibetietiškų dubenėlių garso meditacijos seansą. Dainuojantys arba kitaip Tibetietiški dubenys skleidžia garsą, kuris sukelia gilią atsipalaidavimo būseną, padedančią įeiti į meditaciją, o pagrindinis seanso tikslas yra apšvita.

Kur? Parduotuvė ir dvasinio ugdymo centras „Mahamudra“

Kada? Šeštadienį, 14:30 val.

8. MAKE MUSIC GREAT AGAIN!

Jei atsibodo dainos, niekaip nepaliekančios populiariausių radijo stočių bei mūsų ausų, tuomet šį vakarą jums būtina apsilankyti vietoje, kurioje įgrisę garsai pavirs į šį bei tą naujo ir negirdėto. Grupė „Acoustic Missiles“ rengia gyvos muzikos šou „Make Music Great Again“, o jame - gerai žinomų dainų motyvai, atgimstantys ir besitransformuojantys realiu laiku, visų mūsų akivaizdoje.

Kur? Crazy Bull

Kada? Šeštadienį, 23:45 val.

9. Naujamiesčio dienos: Senjorų sekmadienis

Senjorams skirtoje dienoje ypatingas dėmesys bus skiriamas pensininkų laisvalaikio užimtumui. Senjorų visą popietę lauks nuotaikingos pramogos: nuo grojimo būgnais pamokų ir retro šokių su profesionaliais mokytojais!

Kur? Loftas

Kada? Sekmadienį, 14:00 val.

10. „BluesBerries” Jazz &rock!!!

„BluesBerries“ tai naujas ir originalus muzikantų duetas, tai du skirtingi muzikos stiliai bei asmenybes: rock ir jazz, Vika ir Andrius, vokalas ir gitara susivienijo dėl meilės muzikai. Propaguojantis autentinį bliuzą bei atliekantis originalius, akustinius kūrinius.

Kur? Artistai

Kada? Sekmadienį, 19:00 val.

Kultūra renginiai Vilnius top10
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936