Įgimtas blogis: sužinokite savo Zodiako ženklo tamsiausias puses

Įgimtas blogis: sužinokite savo Zodiako ženklo tamsiausias puses

Kiekvienas Zodiako ženklas turi tamsiąją savo pusę. Kaip pavyzdys čia puikiai tinka Žuvų ženklo astrologinis žymėjimas – dvi žuvys, susijungusios uodegų pelekais ir plaukiančios skirtingomis kryptimis – link dangaus ir pragaro. Tad akivaizdu, kad piktoji pusė kiekviename Zodiako ženkle egzistuoja. Jei esate pasirengę sužinoti, kur ir kokios jumyse slypinčios blogio gelmės, skaitykite toliau.

AVINAS

Avinai yra tikri karštakošiai. Jie yra valdomi Marso, karo planetos, todėl šio ženklo atstovai visuomet atsiduoda pirmam impulsui ir būna pasirengę karui. Tiesa, galimybė pasprukti nuo Avino įniršio visuomet yra. Tai akimirka, kuomet juos apima panikos priepuolis, kuris ištinka tuomet, kai kažkas Avino nervus ištempia iki begalybės. Tuomet šio Zodiako ženklo atstovai tampa pernelyg išsiblaškę, kad galėtų tęsti savo priešų sunaikinimo planą.

JAUTIS

Po šalta ir santūria Jaučio kauke slypi labai rimtas pavojus. Žmonės, kurie šio Zodiako ženklo atstovus pažįsta ne itin gerai, pasakys, jog Jaučiai „niekuomet nepyksta“. Tačiau geriau patikėkite šiuo faktu: jie dar ir kaip pyksta! Tiesiog jų kantrybės viršūnė yra gana aukštai iškelta. Pajutę besižiebiantį pyktį Jaučiai laukia, kol emocijos juos visiškai nugalės. O kai tai atsitinka, šie žmonės praranda kontrolę ir neria tiesiai į pykčio bei neapykantos liūną. Tuomet jau laikykis, pasauli.

DVYNIAI

Žinote posakius apie melagius? Ko gero visi jie buvo sukurti būtent apie Dvynius. Šio ženklo atstovai gali galvoti, jog jie nemeluoja, tačiau tuo pat metu puikiai suvoks, jog lygiai taip pat ir nesako tiesos. Tai gali būti todėl, kad Dvynių tiesos sąvoka yra gyvybinga, kintanti ir priklausanti nuo jų šios dienos nuotaikos. Nors iš esmės jie nėra blogi žmonės, bet jų bandymas pernelyg save apsaugoti verčia juos elgtis keistokai ir gal kartais ne visai priimtinai.

VĖŽYS

Vėžio asmenybė yra aprašoma kaip obsesinė. Jie turi gilų poreikį būti mylimais ir maitinamais, nes juos valdo Mėnulis, nakties ir gilių jausmų planeta. Kai savo dėmesį jie sukoncentruoja į tam tikrą objektą, jokie veiksmai negali būti atšaukiami. Šis giliai įsitvirtinęs natūralus poreikis būti globojamam, mylimam ir visaip kitaip saugomam, Vėžį gali priversti elgtis kiek beprotiškai ar net maniakiškai.

LIŪTAS

Liūtai niekuomet niekam nenusileis ir nepasiduos. Jie tiki ir jaučia, kad yra geresni už kitus. Šio ženklo atstovai dažnai neatsisakys smeigti peiliu tiesiai į širdį (ne tiesiogine prasme, žinoma). Ir jie tikrai mes kelią dėl takelio, jei tik supras, jog taip pakils tik dar aukščiau kitų. Savo priešus Liūtai užpildo beviltiškumo ir savigailos jausmu.

MERGELĖ

Mergelės yra labai kritiškos asmenybės tiek sau, tiek (ypač) aplinkiniams, tačiau nepainiokite to su piktavališku teisimu. Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, kritikuoja norėdami būti naudingi. Jie nuolat stengiasi būti tobulais, todėl mano, kad ir aplinkiniai norėtų žinoti, kas su jais negerai. Iš esmės Mergelės nėra blogio įsikūnijimai.

SVARSTYKLĖS

Šio ženklo atstovai yra tikri mąstytojai, malonūs ir puikių manierų žmonės. Tačiau, jei bent kartą suklysite, Svarstyklės jus labai mandagiai užvaikys. Taip, šios asmenybės malonios, bet labiau už santūrumą jos vertina sąžiningumą. Jei jų sąžinės svarstymai pakryps ne jūsų naudai, nenustebkite, jeigu Svarstyklės imsis net teisinių veiksmų. Na, o teismo salėje pateikiami argumentai ir yra jų blogio išraiška, kuri vis tiek išlieka mandagi.

SKORPIONAS

Skorpionus valdo Plutonas, mirties, galios ir transformacijos planeta. Jie mėgsta galingus žaidimus, o kartais po šiuo ženklu gimę žmonės tiesiog sumaišo gyvenimo kortas vien tam, kad patikrintų aplinkinių ištikimybę. Visgi giliai širdyje Skorpionai yra jautrūs ir rūpestingi, tačiau šias savybes jie laiko silpnumo išraiška. Tad, vos pajutę užplūstančias švelnias emocijas, Skorpionai ims ieškoti kaltų ir sieks keršto.

ŠAULYS

Šauliai neturi net menkiausio suvokimo, kad juose tvyro blogio ląstelės, todėl tai daro šiuos žmones dar pavojingesniais. Jie tokie dogmatiški moralės prasme, kad net nesugeba pamatyti dalykų iš kitos perspektyvos ir užjausti kitą. Todėl tai neabejotinai vienas iš pikčiausių Zodiako ženklų.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai iš jūsų gali atimti viską, ką turite, Bet ne teisiniais keliais, kaip tai darytų Svarstyklės. Įsiutinti šio ženklo atstovai gali nepastebėti įslinkti į bet kurio žmogaus gyvenimą, imti jį griauti iš vidaus ir atimti to gyvenimo savininko savigarbą. O blogiausia, kad Ožiaragiai dar padarys ir taip, kad nuskriaustasis net nesupras, kas dėl viso šito kaltas.

VANDENIS

Vandeniai nėra tie žmonės, su kuriais būtų verta pradėti barnį. Paprastai jie yra labai atsiskyrę ir nelinkę leistis į gilius pokalbius, be to, jiems visiškai neįdomu, ką veikia aplinkiniai. Tad apskritai išvengti Vandenių nėra itin sudėtinga. Tačiau įsižiebus pykčio kibirkščiai, šio Zodiako ženklo atstovai praranda savitvardą. Bėgdami nuo problemų Vandeniai visuomet neigia patys suklydę, tačiau pastebėję aplinkinių įveltas klaidas, niekada neleis jiems taip lengvai pasiplauti. Ne tik turėsite maldauti atleidimo, bet ir būkite pasiruošę visą likusį gyvenimą girdėti priekaištus bei priminimus.

ŽUVYS

Verta žinoti, kad nors Zodiako ženklų žymėjime viena žuvelė ir plaukia pragaro link, tipiški Žuvų ženklo atstovai neturi reikiamų priemonių, kad galėtų sukurti ir įvykdyti sudėtingus piktus kėslus. Atvirkščiai – Žuvys dažniausiai būna išnaudojamos dėl savo naivumo, nes jos tiki kitų žmonių geraširdiškumu. Tad šio ženklo atstovai niekuomet nesiryžtų sugriauti kažkieno gyvenimą. Tačiau būdamos nepatenkintos jūsų veiksmais, Žuvys skųsis aplinkiniams ir draugams tol, kol jūs pasigailėsite su jomis apskritai susidėję.

Zodiakai horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936