Gruodžio mėnesio horoskopas. Žuvys

Žuvims gruodžio mėnesį net nekils klausimas, kas svarbiau – namai ar darbas. Visą savo laiką skirsite karjerai, pamiršdami artimuosius. Jums nerūpės nei jūsų nei aplinkinių jausmai, tam tikra prasme pavirsite į robotą. Galima sakyti, jog labiau sieksite net ne profesinio, o finansinio tikslo. Stiprus finansinis pagrindas baigiant metus ir žengiant į naujuosius – tokia Žuvų gruodžio mėnesio siekiamybė. Galite tai gauti, jei veiksite drąsiai ir pasitikėsite savimi. Šiuo laikotarpiu neprivalote kreipti dėmesį į tai, ką sako aplinkiniai, vadovaukitės savo galva ir nuojauta. Kitaip tariant, norėdami įgyvendinti savo ambicijas, 2017 metų gruodžio mėnesį neprivalote būti lanksčiu ir prisitaikyti.

KARJERA

Žvaigždės teigia, jog geriausią profesinį augimą Žuvys pasieks, jei pasistengs kiek labiau įsigilinti į savo veiklą, gerins turimas žinias. Juk būtent žinojimas veda į laimėjimą. Gruodžio mėnesį jums gali tekti keliauti dėl profesinių priežasčių. Jei užsiimate humanitarine veikla, galite laukti staigaus ir netikėto proveržio darbo srityje. Tačiau nors ir žadamas spartus karjeros vystymasis, Žuvų vidiniai išgyvenimai susidurs su daugybe iššūkių. Tai gali paveikti jūsų emocinį pagrindą ir energiją. Bet į priekį ves artimieji, kurie skatina jus nesustoti augti ir tobulėti.

MEILĖ

Meilės ir jausmų srityje nieko neįmanoma nuspėti. Žuvys, jums vėlgi teks plaukti pasroviui ir reaguoti į iškylančias situacijas. Gruodį susipažinsite su įtakingais asmenimis, tad kai kuriems iš jūsų gali kilti mintis šiomis pažintimis pasinaudoti vardan karjeros. Kaip elgtis jums būtų teisinga žvaigždės pasakyti negali. Klausykite širdies ir nepameskite savo vertybių. Puikus Žuvų suderinamumas šį mėnesį bus darbo aplinkoje su kolegomis arba vyresniais žmonėmis. Jei esate sukūrę ilgalaikius santykius, puikus metas pagalvoti apie šeimos pagausėjimą.

Zodiakas Žuvys horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928