Gruodžio mėnesio horoskopas. Vandenis

Vandeniai 2017-uosius metus palydės paskendę darbų jūroje ir mintyse kaip pakilti dar aukščiau. Karjeros sritis uždominuos visą jūsų laisvą laiką. Profesiniam augimui ir savo asmeninėms ambicijoms skirsite ypatingą dėmesį. Tačiau turite atsižvelgti ir į savo šeimos prašymus bei norus. Negalite apsimesti šaltu ir ignoruoti artimųjų. Šį mėnesį turėsite daug dirbti su savimi ir sunkiai kovoti, kad išlaikytumėte pusiausvyrą tarp skirtingų gyvenimo sričių. Taip pat žvaigždės numato, jog gruodis bus itin dvasingas laikotarpis Vandeniams. Po truputį subalansuosite savo materialines ir dvasines vertybes, o tuomet ateis sėkmė.

KARJERA

Vandeniai iš prigimties yra karjeristai. Tad ir žiemos pradžia bus pažymėta noru daug dirbti ir metus pabaigti profesinėje aukštumoje. Karjeros ir verslo plėtra bus puiki. Svarbų vaidmenį sėkmei suvaidins socialiniai ryšiai, todėl vertėtų atsargiai, tačiau užtikrintai bendrauti su aplinkiniais. Jūsų indėlis vardan darbovietės gerovės bus pastebėtas ir pripažintas. Tad labai realu, kad 2017-ųjų metų pabaigą Vandeniai pažymės gaudami materialią padėką arba statuso pasikeitimu.

MEILĖ

Meilės srityje tiek vieniši, tiek ilgalaikius santykius sukūrę Vandeniai neturėtų leisti sau gruodžio mėnesį priiminėti svarbių sprendimų ir kažkur skubėti. Meilė gražiausia, kai skleidžiasi ir žydi lėtai. Antros pusės neturintys Vandeniai šiuo laikotarpiu sulauks daug romantiškų pasiūlymų bei galimybių draugų susibūrimuose ar kitų planuotų socialinių susitikimų metu. Taip pat jausmai užvirti gali ir dvasinėje aplinkoje, kurioje ieškosite dar nepažintos savo pusės. Gruodį Vandeniams gali kilti keistas noras investuoti į savo asmenybės tobulinimą vien tam, kad pritrauktų aplinkinių dėmesį. Turbūt net neverta minėti, jog su tokiu požiūriu toli nekeliausite. Būkite savimi ir aukite dėl savęs.

Zodiakas Vandenis horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939