„Palangos santarvės“ nariai su meru š. vaitkumi aptarė bendruomenei aktualius klausimus

Ketvirtadienį Savivaldybėje lankėsi bendruomenės „Palangos santarvė“ tarybos nariai. Daugiau nei tris valandas trukusio susitikimo su miesto metu Šarūnu Vaitkumi metu buvo aptarti bendruomenei aktualūs klausimai.

Susitikimo, kuriame dalyvavo ir Savivaldybės administracijos specialistai, Savivaldybės kontrolierė A. Kedienė, bendrovės „Palangos komunalinis ūkis“ vadovai, metu meras padėkojo „Palangos santarvės“ nariams už jų iniciatyvumą bei dalykišką bendravimą.

Savivaldybės kontrolierė A. Kedienė atsakė į „Palangos santarvės“ tarybos narių  klausimus apie daugiabučių namų eksploatavimo bei administravimo tvarką, „Palangos komunalinio ūkio“ direktorius K. Skierus supažindino su daugiabučių modernizavimo eiga ir techninės priežiūros vykdymu.

Be kitų klausimų, palangiškius taip pat domino, kokius Palangos daugiabučius planuojama įtraukti į kitą modernizacijos etapą, bendruomenės nariai teiravosi ir dėl pašto skyriaus daugiabučių namų rajone likimo.

„Šią savaitę pašto likimo klausimu lankėmės Susisiekimo ministerijoje bei galimybes išsaugoti šį skyrių aptarėme su ministru R. Masiuliu, taip pat buvome susitikę su Lietuvos pašto direktore. Mums buvo išaiškinta, kad šis pašto skyrius kas mėnesį atneša apie 80 eurų nuostolį. Nemanau, kad tai – didelė suma, palyginti su tuo, kokį patogumą šis pašto skyrius suteikia miesto gyventojams. Savivaldybė pasiryžusi įstatymų nustatyta tvarka padėti, ieškome galimybių prisidėti, kad šis pašto skyrius būtų išsaugotas. Šiuo metu dėl jo likimo vyksta diskusijos, o kol kas pavyko pasiekti, kad nuo lapkričio 17 d. pašto skyrius nebūtų uždarytas, kaip kad buvo suplanuota“, – kalbėjo Š. Vaitkus.

Susitikimo metu meras bendruomenės „Palangos santarvė“ nariams  taip pat pristatė šiuo metu mieste įgyvendinamus, jau įgyvendintus bei artimiausioje ateityje planuojamus įgyvendinti projektus, taip pat – planuojamas privačias investicijas į Palangą.  

kitos naujienos

„Palangossantarvės“nariaisumeruš.vaitkumiaptarėbendruomeneiaktualiusklausimus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933