Ką apie jūsų asmenybę atskleidžia mėgstama miego poza?

Jei ir yra kokia nors gyvenimo sritis, kurioje kiekvienas žmogus gali jaustis lyderiu, tai neabejotinai yra miegas. Ypatingai savaitgaliais, kai po ilgos darbo savaitės galime leisti sau ilgiau padrybsoti minkštuose pataluose. O per ilgus drybsojimo metus visi atrandame savo mėgstamiausią miego pozą, kurioje atsigulę dažniausiai ir neriame į gilias sapnų karalystes. Tačiau ar žinojote, jog tai, kaip jūs miegate, gali daug atskleisti apie jūsų charakterį?

1. Laisvo kritimo miego poza

Miegama ant pilvo, rankomis tarsi apglėbiant pagalvės kraštus. Snausdami šioje pozoje jūs tarsi parodote, kam priklauso lova, nes užimate itin daug vietos. Jei tai jūsų mėgstamiausia miego poza, tai reiškia, jog esate labai atvira asmenybė. Kartais gal netgi per daug. Tai rodo, kad jūs nuoširdus, šiltas, socialus ir ypač svetingas žmogus.

2. Vaisiaus poza

Geriausiai atsipalaiduojate miegodami ant šono ir tarsi susirietę į kamuoliuką, o rankomis apkabinę kelius pritraukiate juos prie krūtinės? Tai ženklas, jog jūs – turbūt vienas patikimiausių žmonių planetoje. Naivumas, nuoširdumas, jautrumas ir ypatingas empatijos jausmas. Tiesa, vardan savo pačių gerovės vertėtų išmokti dažniau sakyti ne.

3. Lentos poza

Jei miegate atsigulę ant nugaros, o kūnas atrodo įsitempęs it styga, rankos ištiestos ir priglaustos prie klubų, greičiausiai esate tas tylus paršelis, knisantis gilią šaknį. Santūrumas ir sugebėjimas susitelkti yra pagrindiniai jūsų gyvenimo palydovai. Esate užsispyręs ir apie save turite itin gerą nuomonę, tad stengiatės, kad ir aplinkiniai neleistų sau galvoti kitaip.

4. Žvaigždės poza

Gulima ant nugaros, kojos ištiestos, o rankos šiek tiek sulenktos ir iškeltos virš galvos. Miegantys šioje kiek neįprastoje ir, rodos, ne itin patogioje pozoje, yra ištikimi draugai ir patikimi gyvenimo palydovai. Šie žmonės visuomet yra pasiruošę ištiesti pagalbos ranką. Šeima jiems yra didžiausias prioritetas.

5. Pagalvių mylėtojas

Iš tiesų, jei miegodami bet kokioje pozoje apsikabinate pagalvę, tai šį tą pasako apie jūsų asmenybę. Taip miegantys žmonės yra kompanijos sielos ir tikri namų sergėtojai. Draugai bei šeima jiems yra svarbiausia, o pagrindinis jų gyvenimo tikslas – kad artimieji būtų laimingi. Tad „pagalvių mylėtojai“ visuomet pasirengę atiduoti paskutinį kąsnį vardan draugo ar šeimos nario gerovės. Pagalba kitiems pamirštant savo asmeninius poreikius šiems žmonėms atrodo normalus ir įprastas dalykas.

Miegas asmenybė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928