Lapkričio mėnesio horoskopas. Avinas

Avinai lapkričio mėnesį visą savo laiką ir dėmesį skirs karjerai. Šeimos reikalai bus nustumti į antrą planą. Tačiau su profesija susijusia Avinų sėkme džiaugsis visi artimieji, iš kurių sulauksite nuoširdaus palaikymo ir supratimo. Būtent šeimos bei draugų užnugaris ir bus pagrindinis varikliukas, varantis jus pirmyn. Visgi, jei norėsite pasiekti savo tikslus, būsite priversti apsilaužyti ragus, kadangi šį mėnesį būsite priklausomas nuo kitų. Tai netinkamas laikas savarankiškiems sprendimams ir veiksmams. Jei norite tapti nugalėtojais, privalėsite ieškoti kompromisų ir susitarti dėl to, ką darote. Tvardykite savo emocijas. Prieš pradėdami projektus, susijusius su bendravimu, keliskart gerai pagalvokite.

KARJERA

Kaip ir minėjome, paskutinis rudens mėnuo Avinams bus itin sėkmingas karjeros srityje. Jei ieškote darbo, sulauksite daugybės pasiūlymų, tačiau prieš priimdami vieną jų atidžiai išnagrinėkite visas siūlomas sąlygas. Šį mėnesį galite tikėtis netikėto pinigų srauto. Galbūt gausite palikimą. Nepalanki Marso įtaka pareikalaus daugiau pastangų ir privers Avinus atidžiau bei užtikrinčiau rinktis naujus projektus, tačiau finansinė situacija galų gale vis tiek jus džiugins.

MEILĖ

Lapkričio mėnesį Avinams atsivers daugybė bendravimo galimybių su socialiai galingais ir įtakingais žmonėmis. Ypatingus jausmus ir ryšį pajusite darbo aplinkoje. Jei šiuo metu esate santykiuose, kurie jau kurį laiką kabėjo ant plauko, visi trūkumai ir rūpesčiai dings. Šis mėnuo liepsnos aistra ir seksualumu tiek vienišiems, tiek įsipareigojusiems Avinams. Galimas šeimos pagausėjimas.

Zodiakas Avinas horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936