Savivaldybėįje lankėsi v. jurgučio pagrindinės mokyklos pradinukai

Ketvirtadienį Savivaldybėje lankėsi Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos mokinukai, lydimi mokytojų. Vaikų apsilankymo tikslas - sužinoti, kaip veikia savivalda, susitikti su miesto meru Šarūnu Vaitkumi bei užduoti miesto vadovui vaikus dominančių klausimų.
Jaunuosius palangiškius domino viskas - vaikai su susidomėjimo klausėsi pasakojimo, ką veikia Savivaldybės taryba, administracija, kokie projektai šiuo metu įgyvendinami mieste bei kokie artimiausios ateities planai. Ypatingo mažųjų susidomėjimo sulaukė mero pasakojimas apie šio metu statomą miesto baseiną, taip pat - apie planus kitąmet imtis buvusios autobusų stoties aikštės rekonstrukcijos bei šaltuoju metų laiku čia įrengti čiuožyklą.
Vaikai taip pat domėjosi, ar sunkus yra mero darbas, kiek laiko trunka mero darbo diena, uždavė ir daugiau juos dominančių klausimų.
Apsilenkę mero darbo kabinete, jaunieji palangiškiai su didžiuliu susidomėjimu apžiūrėjo Palangai skirtą garbingą apdovanojimą - Europos garbės lentelę, taip pat - Mero regalijas, Auksines krivūles.
PALANGOS MIESTO SAVIVALDYBĖ
Savivaldybėįjelankėsiv.jurgučiopagrindinėsmokyklospradinukai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938