„Daddy Was A Milkman“ daina užkariavo ne tik lietuvių širdis

Pirmą žiemos dieną – gruodžio 1-ąją – didžiausią karjeros koncertą „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje surengsiantis „Daddy Was A Milkman“ pristatė naują dainą. Pernai „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus „M.A.M.A.“ ceremonijoje laimėjęs pseudonimu „Daddy Was A Milkman“ prisistatantis Ignas Pociūnas gerbėjams prieš dvi dienas padovanojo niekur negirdėtą kūrinį „Rich Or Poor“.

„Daddy Was A Milkman“ daina užkariavo ne tik lietuvių širdis, nuotrauka-1

Dainos premjera tą pačią dieną įvyko ir Latvijoje. Lapkričio 10 d. atlikėjas surengs koncertą „Palladium“ klube Rygoje. Pernai jis čia grojo sausakimšame klube – tada į pasirodymą buvo išpirkti visi bilietai.

„Dainą įkvėpė sutuoktuvių ceremonija bažnyčioje, kuomet ėjome sveikinti mūsų garso režisieriaus Tomo su pačia. Buvo nuostabu – paprasta, bet intymu, skoninga ir be galo gražu. Belaukiant jaunųjų rinkosi ir patyliukais šnabždėjosi jų šeimos nariai, artimieji, draugai. Buvimas ten virto labai jaukia būsena, kuomet nejučia pastebi ir išdykaujančius vaikus, ir tėvų džiaugsmo ašaras, tuo pačiu girdi muziką ir stebi pro langą krintančius saulės spindulius. Juose šoka dulkės, o mano galvoje – nuostaba. Kaip vis dėl to gražu, kaip kažkada buvę visai svetimais žmonėmiss, vyras ir moteris, nebegali nebūti kartu“, - apie naujausio kūrinio atsiradimo aplinkybes sako Ignas Pociūnas. „Norėjosi, kad daina kuo aiškiau perteiktų tą gėrio bombą, kurią, atrodė, kad galėjai užčiuopti, paliesti ranka. Nieko nelaukę iš bažnyčios išskubėjome tiesiai į studiją, kur jau tą patį vakarą įrašėme „Rich Or Poor“ pavadintą dainą“.

Penktadienį viešai pristatyta daina jau turi 8 tūkst. peržiūrų „Youtube“ platformoje. Jei dar negirdėjote, kviečiame paklausyti:

Bilietus į gruodžio 1 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje vyksiantį „Daddy Was A Milkman“ koncertą galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt .

„Daddy Was A Milkman“ koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet surengsiantis amerikiečių grupės „Future Islands“, žymaus gitaristo Chris Rea, legendinės britų grupės „Queen“ ir Adam Lambert, taip pat Radistų 10-mečiui skirtą „Radistai Live Arena Show“ ir kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių koncertus.

DaddyWasAMilkman DWAM premjera
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936