Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje

Nenustebkite, jei važiuodami 27-uoju kilometru į vakarus nuo Vilniaus, išgirsite iš miško tankmės atskriejančias saksofono melodijas. Ir nesistebėkite, jei sekdami paskui muzikos garsus atsidursite sodyboje, besisupuojančioje tikrų tikriausiame pušų glėbyje. Tai – Jazzhotel – mažas civilizacijos lopinėlis dideliuose gamtos namuose.

Ši vieta tiesiog traukte traukia savo kūrybine aura. O kurti čia galima viską: dainas, eilėraščius, šeimą ar ugnį židinyje. Kitaip tariant, jei ieškote įkvėpimo – rinkitės Jazzhotel. Nerandate tobulos vietos vestuvėms? Rinkitės Jazzhotel. Trokštate poilsio? Optimaliausias pasiūlymas – Jazzhotel.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-1

Vienu metu ant Meduvio ežero kranto įsikūrusioje sodyboje apsistoti gali iki 40 žmonių, kurių laukia įvairios pramogos: pasivaikščiojimas privačia sodybai priklausančia krantine, šaudymas iš lanko ar net ir vienai dienai iš tikro lietuvio gyvenimo negalintis būti išbrauktas krepšinis. Mėgstantys išnagrinėti aplinką tai padaryti galės dviračiais leisdamiesi į kelionę po amžinai žalias apylinkes. Na, o ant margos vasaros skraistės atskriejus šiltiems orams su visa šeima galėsite pasiplaukioti keturviečiu vandens dviračiu ar valtimi.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-2

Be to, ištisus metus svečius priimančioje Jazzhotel sodyboje rasite ir bet kokiu oru veikiančią dūminę pirtį. Tarsi iš pasakos ant Meduvio ežero kranto nukeltas nedidelis ir jaukus rąstinis namukas prisideda prie magiškos atmosferos kompozicijos bei padeda svečiams pasiekti šimtaprocentinį atsipalaidavimą. Pirties nuoma – idealus variantas norintiems ir pagyvinti vakarėlį ar jaukiai pasibūti su draugais, ir sveikuoliams, siekiantiems atstatyti organizmą senovės lietuvių naudotais būdais. Išlindę iš garais užsipildžiusios bei kaitra alsuojančios trobelės vasarą šokite į gaivų Meduvio ežerą, o žiemą išbandykite savo drąsą atsivėsindami iškirstoje eketėje arba apsitrindami puriu sniegu. Taip pat yra galimybė bet kuriuo metų laiku išsinuomoti kubilą, kuris kūną ir mintis panardina kasdienius rūpesčius verčiančioje pamiršti šilumoje. Dūminė pirtis su galima profesionalaus pirtininko paslauga ir energijos pliūpsnis karštame kubile nuostabios gamtos apsuptyje – gerą laiką garantuojanti kombinacija.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-3

Galiausiai, jei ieškote vietos, kur su kompanija galėtumėte vieną vakarą tiesiog „padžiazuoti“ – sodyba Jazzhotel vėlgi jūsų paslaugoms. Privatumas bei saugumas – vieni svarbiausių prioritetų teikiamų lankytojams. Tad galite būti tikri, jog jūsų šventė Jazzhotelyje neliks nepastebėta savų, tačiau svetimoms akims užuolaidos bus aklinai užtrauktos.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-4

Čia įkurta net pusantro šimto žmonių talpinanti konferencijų ir pokylių salė su galimybe užsisakyti profesionalias didžėjaus ar šeimininkės paslaugas. Na, o norintiems susirinkusiems svečiams pademonstruoti savo kulinarinius sugebėjimus, dar viena nekasdienė sodybos siūloma pramoga – žvejyba ir laimikio ruošimas puikiai įrengtoje virtuvėlėje arba tiesiai ant laužo. Jazzhotel – tai vieta, kurioje išnyksta bet koks pilkos kasdienybės dvelksmas, o į gyvenimo penklines įsipaišo sinkopėmis šokanti nuotaika.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-5

Gimtadieniai, vestuvės ar kitos asmeninės šventės, įmonių vakarėliai ar seminarai – Jazzhotel – ištisas improvizacijų šou: nuo energetinį REIKI masažą atliekančio šeimininko iki triukšmingos viso gyvenimo puotos. Atvažiuok ir patirk tikrą džiazą.

Patirkite laisvos džiazo dvasios alsavimą poilsiaudami gaivioje pušų apsuptyje, nuotrauka-6

Adresas: Senojo Tarpupio k. Senųjų Trakų sen. Trakų raj.

Tel. nr.: (8 631) 116 77 ; (8 615) 835 73

El. paštas: [email protected]

Svetainė: http://www.jazzhotel.lt/

Facebook: https://www.facebook.com/jazzhotel.lt

Jazzhotel poilsis vestuvės DūminėPirtis nuoma
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938