Dėl atliekų (elektronikos ir baterijų) surinkimo iš projekto

Gamintojų ir Importuotojų Asociacija, UAB „Atliekų tvarkymo centras“ ir VšĮ „Elektronikos gamintojų ir importuotojų organizacija“ projekto metu (2017 – 2018 m.) vykdo panaudotų nešiojamųjų baterijų (galvaninių elementų), akumuliatorių ir nebenaudojamos elektros bei elektroninės įrangos surinkimo projektą „Mes rūšiuojam įmonėje“.

Informuojame, kad UAB „Atliekų tvarkymo centras“ Klaipėdos apskrityje (Šilutės, Skuodo, Kretingos, Klaipėdos rajonų savivaldybėse bei Klaipėdos, Neringos, Palangos miestų savivaldybėse) iš akcijoje dalyvaujančių įmonių rinks sukauptas panaudotas nešiojamąsias baterijas (galvaninius elementus), akumuliatorius ir nebenaudojamą elektros bei elektroninę įrangą spalio 17-20 d.

 Projekto įgyvendintojai norėtų žinoti apie Jūsų sukauptas atliekas (nešiojamosios baterijos ir akumuliatoriai, nebenaudojama elektronika ir buitinė technika). Kiek ir kokių atliekų jau turite sukaupę, ruošiatės nurašyti ar planuojate sunešti? Informaciją prašoma pateikti iki spalio 13 dienos.

 Taip pat prašoma nurodyti Jūsų įstaigos darbo laiką, kuriuo galima išsivežti sukauptas atliekas minėtomis dienomis.

Pranešti apie susikaupusias atliekas galima el.p [email protected] (užpildant lentelę), mob. tel. 8 655 93124  ar tel. 8 (5) 206 0900.

 Susikaupusios  atliekos

Atliekos pavadinimas

Skaičius vienetais

Apytikslis svoris

Stambūs namų apyvokos prietaisai(Šaldytuvai, skalbimo mašinos, viryklės, indaplovės, kiti stambūs prietaisai)

Šaldytuvai-

skalbimo mašinos-

viryklės-

indaplovės-

(nurodyti)

Televizoriai

Monitoriai

Kompiuteriai

Spausdintuvai

Kopijavimo aparatai(nurodyti dydį)

Galvaniniai elementai(baterijos)

Kiti smulkūs prietaisai(įvardyti)

Apytikslis bendras svoris:

Jūsų įstaigos darbo laikas atliekų išvežimui(pvz: 8:00-17:00)

 Po lentelės atsiuntimo ženkliai padidėjus stambios elektronikos (šaldytuvai, viryklės, skalbimo mašinos, televizoriai, monitoriai ir pan.), prašoma informuoti apie pasikeitusius kiekius. Ačiū!

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad sukauptas atliekas reikėtų perduoti tik UAB „Atliekų tvarkymo centras“ darbuotojams.  Tik UAB „Atliekų tvarkymo centras“ darbuotojams perduotos atliekos fiksuojamos kaip projekte dalyvaujančių įstaigų sukaupti kiekiai, o informacija apie surinktas atliekas bus naudojama prizams atsiimti projekto pabaigoje.

 Įmonių ir jų darbuotojų  dalyvavimo projekte nauda:

  • atliekų surinkėjai Jums patogiu laiku išveš pas Jus surinktas elektronikos, buitinės technikos ir nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekas;
  • Už priduotas atliekas gausite taškus: (0,09 EUR vertės taškų suma už surinktą elektronikos atliekų kilogramą; (monitoriai ir televizoriai 0,03 EUR) ir 0,60 EUR vertės taškų suma už surinktą baterijų atliekų kilogramą), kuriuos įmonės darbuotojų kolektyvas iškeis į kiną, sporto, kanceliarines prekes ir kt.;

 Džiaugiamės, kad dalyvaujate aplinkosauginiame projekte ir esate neabejingi mus visus supančios aplinkos tausojimui bei savo ir aplinkinių sveikatai!

kitos naujienos

PALANGOS MIESTO SAVIVALDYBĖ
Dėlatliekų(elektronikosirbaterijų)surinkimoišprojekto
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938