Spalio mėnesio horoskopas. Vandenis

Vandeniai spalio mėnesį pajaus, ką reiškia būti tikru karjeristu. Visą laiką skirsite vien darbui, o po spalio 23 d. karjeros namai taps dar galingesni. Profesiniai reikalai užims viršų jūsų vidiniame ir emociniame pasaulyje. Tačiau neturėtumėte pamiršti šeimos reikalų ir prireikus skirti artimiausiems žmonėms pakankamai dėmesio. Šeimos nariai džiaugsis jūsų karjeros augimu ir palaikys profesines ambicijas.

Vandeniai pajaus norą atsikratyti senais daiktais ar įpročiais ir pradėti naują gyvenimo būdą. Tai gali nutikti bet kurioje gyvenimo srityje. Uranas ir kitos planetos turės įtakos jūsų dvasiniams veiksmams ir intuityviems gebėjimams. Tai gali atverti naujas karjeros galimybes.

Spalio mėnesio horoskopas. Vandenis, nuotrauka-1

KARJERA

Vandenių karjeros plėtra spalio mėnesį bus milžiniška, gausite ne tik profesinės, bet ir piniginės naudos. Jei ieškote naujo darbo, sulauksite daugybės pasiūlymų, kurie atneš ir geresnį atlyginimą ir statusą. Kilus sunkumams kreipkitės į artimus draugus. Vandenių finansines perspektyvas įtakos Neptūnas. Tiesa, darbo aplinkoje gali kilti konfliktų susijusių su darbuotojais ir finansų valdymu. Turėtumėte būti atsargūs planuojamose sandoriuose, nes galite būti apgauti. Prieš išleisdami pinigus asmeniniams poreikiams, grąžinkite visas senas skolas.

MEILĖ

Spalio horoskopas prognozuoja, kad visi esami Vandenių santykiai bei draugystės šį mėnesį patirs išbandymus. Tai suteiks jums galimybę išvalyti visus neigiamus dalykus, netvirtus ir nepatikimus ryšius, o stiprūs santykiai išliks. Spalį Vandenių ryšys su šeimos nariais ir aplinkiniais radikaliai pasikeis. Šeimos pagausėjimo planai turėtų būti atidėti kitam mėnesiui, nebent esate tikrai pasirengęs atsakomybei.

Zodiakas Vandenis horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936