Spalio mėnesio horoskopas. Ožiaragis

Spalio mėnesį visos Ožiaragių gyvenimo sritys bus smarkiai veikiamos kosminės energijos. Permainos lauks tiek karjeroje, tiek artimųjų rate ir tai bus ilgos trukmės pokyčiai.

Jupiterio judėjimas taip pat turės įtakos jūsų karjeros perspektyvoms šį mėnesį. Visgi mėnesio pradžioje ir viduryje būtų tikslinga kiek sulėtinti savo veiklos tempą, venkite rizikingų sandorių. Visą savanorišką veiklą atidėkite netolimai ateičiai.

Spalio mėnesio horoskopas. Ožiaragis, nuotrauka-1

KARJERA

Spalio pradžia visus karjeros reikalus pastums geresne linkme. Ožiaragių profesinis augimas bus puikus, šiuo laikotarpiu galite gauti pelningesnį darbo pasiūlymą ar pradėti naują verslą. Mėnesio antroje pusėje planetų padėtis paveiks Ožiaragių karjeros pokyčiai paveiks jų šeimos gyvenimą. Gali būti, kad būsite priversti dėl darbo pakeisti miestą ar net šalį.

Kalbant apie pinigus, norėdami daugiau užsidirbti, turėsite stengtis labiau nei įprasta. Be to, derėtų suformuluoti ilgalaikės finansinės sėkmės strategiją. Spalį būsite linkę išlaidauti, trauks madingi ir prabangūs daiktai, norėsite pagerinti savo įvaizdį.

MEILĖ

Antrasis rudens mėnuo meilės srityje bus linksmas ir kupinas nuotykių. Vieniši Ožiaragiai turės net keletą galimybių sutikti savo tikrąją meilę dvasinėje aplinkoje. Jei esate įsipareigoję, spalį galite patirti tam tikras dvejones, pajausite norą turėti daugiau nei turite dabar, bet antroje mėnesio pusėje tiesiog skęsite romantikoje. Pasistenkite skirti daugiau laiko savo partneriui, palepinkite jį išskirtiniu dėmesiu ir dovanomis.

Zodiakas Ožiaragis horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936