Spalio mėnesio horoskopas. Šaulys

Spalio mėnesį Šaulių gyvenimą ypatingai veiks kosminė energija ir Jupiterio judėjimas. Jūsų pasaulio suvokimas ir dėmesio koncentracija gali būti pakeisti ir nukreipti netikėta linkme. Be to, šį mėnesį itin daug reikalų turėsite su įvairiomis draugystėmis, gali kilti rimtų ginčų, tačiau tvirtas ryšys atlaikys viską. Padėtis pagerės po spalio 20 d., kai planetos pajudės tinkama linkme.

Antrasis rudens mėnuo atneš Šauliams daug laiko apmąstymams, perversite savo mintis, susijusias su dvasiniu bei religiniu pasauliu. Tai suteiks jums galimybę pakeisti savo įsitikinimus, jūsų dvasingumas įgaus naują pavidalą ir atrasite naujus dvasingumo aspektus iš savo supratimo apie gyvenimą.

Spalio mėnesio horoskopas. Šaulys, nuotrauka-1

KARJERA

Jei esate pasirengęs priimti iššūkius darbe, tuomet šis mėnuo Šauliams bus palankus. Atsivėrusios naujos galimybės, naujas darbas ar atidarytas verslas užpildys jus ypatinga energija, kuri leis viską daryti iki galo gerai.

Kalbant apie pinigus, šis mėnuo Šauliams bus gana sudėtingas. Turėtumėte labiau pasistengti pagerinti savo pajamų srautą. Nuo spalio 23 d. situacija pasidarys tik sunkesnė. Kad išvengtumėte finansinio nestabilumo, itin atidžiai planuokite išlaidas ir derinkite jas su pajamomis.

MEILĖ

Meilės ir jausmų srityje Šaulių laukia keletas iššūkių. Jei esate sukūręs santuoką, veikiami kosminės energijos galite pajausti naują požiūrį kalbant apie šeimos pagausėjimą. Visgi sunku bus išvengti konfliktų, imkitės visų galimų priemonių, kad išlaikytumėte santykius ir galėtumėte saugiai judėti pirmyn. Vieniši Šauliai mėnesio pradžioje užmegs daugybę potencialiai romantiškų santykių. Meilę galite atrasti draugų rate, tad kuo daugiau laiko praleiskite artimiausių žmonių aplinkoje.

Zodiakas Šaulys horoskopas astrologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939